• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Vergi mükellefleri ödüllendirildi

Vergi mükellefleri ödüllendirildi
Osmaniye 2015 yılında dereceye giren vergi mükellefleri Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Osmaniye Defterdarlığı'nın birlikte düzenlediği törenle...

Osmaniye 2015 yılında dereceye giren vergi mükellefleri Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Osmaniye Defterdarlığı'nın birlikte düzenlediği törenle ödüllendirildi.

Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke, törende yaptığı konuşmada sözlerine yaşanan terör olaylarını kınayarak ve terörden dolayı verilen şehitlere rahmet, yakınlarına ve tüm millete başsağlığı dileyerek başladı. Bir ülkede girişimciler olmazsa o ülke bilimde, sanayide, teknolojide ve hemen her konuda geri kalarak, daima az gelişmiş bir ülke olmaktan

kurtulamayacağının altını çizen Başkan Teke, "Bizim ülkemizin önünü açan, sürekli büyüme ve ilerleme kaydetmesini sağlayanlar, her zaman içinde girişimci ruhunu barındıran insanlar olmuştur. İşte ülkemiz bu girişimciler sayesinde kalkınmakta, diğer dünya ülkeleriyle kıyasıya rekabet

edebilmektedir. Ortalama bir girişimci 10 kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu çok büyük bir olaydır. Bir şehrin ekonomisinin iyi olması gelişmesiyle birebir orantılıdır. Bir yerdeki işsizlik azalırsa o yerde insanlar mutlu, refah, ekonomik ve sosyal hayat olarak rahat yaşarlar." diye konuştu.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan ilk 500 sanayi kuruluşu araştırmasında; 2014 yılı için 47. sıradan listeye giren Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. ve 246. sırada yer alan Koç Çelik Sanayi A.Ş. şirketlerinin başarılarını Kutlayan OTSO Başkanı Teke, "Ben ilimizde girişimciliği başarıyla gerçekleştirmiş olan, vergilerini ödeyerek şehrimize gerek ekonomik olarak, gerekse de her konuda katma değer sağlayan tüm girişimcilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadeleriyle girişimci şirketlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra 2015 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren ve vergisini ödeyen Gelir Vergisi Rekortmeni 6 kişiye ödül verildi. Kurumlar Vergisi Rekortmeni ve vergisini eksiksiz ödeyen 6 şirket temsilcisine de ödülleri verildi.

Bu arada Türkiye'nin ilk 500 büyük şirketi araştırmasında ilden sıralamaya giren Yolbulan Baştuğ A.Ş. ile Koç Çelik A.Ş'ye OTSO tarafından teşekkür plaketi verildi.

Vergi mükellefleri ödüllendirildi

Vergi mükellefleri ödüllendirildi

Vergi mükellefleri ödüllendirildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim