• BIST 9530.47
  • Altın 2470.869
  • Dolar 32.4148
  • Euro 34.6998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Vergi Haftası Kapsamında Ztso Ziyaret Edildi

Vergi Haftası Kapsamında Ztso Ziyaret Edildi
27.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve daire müdürlerinden oluşan heyet Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...

27.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve daire müdürlerinden oluşan heyet Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ile Yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında ziyaret etti.

Bu yıl 27.si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlar ile vergi mükellefi olan sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve beraberindeki heyet ZTSO Başkanı Metin Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ve ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam'da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca; "Bu sene Vergi Haftası'nın 27.cisini kutluyoruz. Adet üzere iş dünyasının temsilcileri ile görüşmemiz geleneksel hale geldi. Bu anlamda sizleri de ziyaret etmek istedik. Sorunlarınız ve talepleriniz ile ilgili değerlendirmeleri yapmak üzere bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Vergi Haftasının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

2015 Yılının Zonguldak için problemli bir yıl olarak geçtiğini ifade eden ve bu problemlerin rakamlara yansıdığını söyleyen ZTSO Başkanı Metin Demir; "Bu yıl 27.cisini idrak edeceğimiz Vergi Haftası tüm vergi camiası tarafından tüm iş camiası bakımından inşallah hayırlı olur. Sizlerin Vergi Haftası kapsamındaki organize ettiğiniz çalışmaları yakından takip ediyoruz. Vergi bilincinin artarak sürmesi bakımından çok faydalı çalışmalar planladınız ve hayata geçiriyorsunuz. İnşallah bu çalışmalar başarı sağlar ve vergi bilincinin yükselmesine katkı sağlar. Zonguldak vergi bilinci yüksek bir şehirdi, 2015 yılı bizler için özellikle madenci sektörü ve diğer sektörler bakımından problemli bir yıl olarak geçti. Muhakkak bu problemler rakamlara yansımıştır. Bir iki haftaya kadar haber beklediğimiz özellikle madencilik sektörü ile ilgili bazı uygulamalar var bazı yeni destek modelleri inşallah gelecek. Onlar geldiğinde Zonguldak tekrar vergi bilinci bakımından ve tahsilat oranı bakımından inşallah üst sıralara çıkacaktır." şeklinde konuştu.

Vergi Haftası Kapsamında Ztso Ziyaret Edildi

Vergi Haftası Kapsamında Ztso Ziyaret Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim