• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Vergi Dairesinden Girişim Grubuna Teşekkür Belgesi

Vergi Dairesinden Girişim Grubuna Teşekkür Belgesi
Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Malatya'da kurumlar vergisi türünde vergi rekortmenleri arasında yer alan Malatya Girişim Grubu adına Yönetim...

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Malatya'da kurumlar vergisi türünde vergi rekortmenleri arasında yer alan Malatya Girişim Grubu adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir'e teşekkür belgesi verdi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Double Tree Hilton Otel'de Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir'i ziyaret etti. Yunus Poyraz, burada yaptığı açıklamada, Maliye Bakanlığı'nın başlattığı uygulama kapsamında vergi rekortmenlerine teşekkür belgesi takdim edildiğini belirtti. Girişim Grubu'nun da vergi rekortmenleri arasında yer aldığını ifade eden Poyraz, "Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı vergi rekortmenlerini ziyaret ederek birer teşekkür belgesi veriyor. Malatya vergi dairesi Başkanı Yunus Poyraz, kurumlar vergisi ve gelir vergisinde rekortmen olan dereceye giren mükelleflerimize, bizzat işyerlerinde ziyaret ederek ödüllerini takdir ediyoruz. Maliye bakanımız bu mükelleflerimizi teşekkür belgesi yolladı kendi imzasıyla onları mükelleflerimize takdir ediyoruz. Bu kapsamda bu gün Malatya girişim grubuna ödüllerine takdir etmeye geldik. Kendilerine Malatya'ya yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir, grup olarak ülkenin hem ekonomisine hem de sosyal yapısına katkıda bulunmanın en önemli hedeflerinden biri olduğunu söyledi. Verilen teşekkür belgesinin grup ortaklarını bu anlamda motive edeceğine inandığını dile getiren Başdemir, "Bu verilen teşvikler ben inanıyorum ki bizim ortaklarımızı daha teşvik ederek daha çok kazanıp, daha çek vergi vermeyi sosyal projelerden daha yer almayı bizi teşvik edecektir. Bizi onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu başarı ortaklarımızın başarısı hepsinin burada alın teri var zamanlarını buraya harcadılar, inşallah önümüzdeki zaman içerisinde Malatya'mıza daha güzel eserler kazandırıp daha çok vergi vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Vergi Dairesinden Girişim Grubuna Teşekkür Belgesi

Vergi Dairesinden Girişim Grubuna Teşekkür Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim