• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Vergi Dairesi Başkanı Tunalı’dan Çgc Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanı Tunalı’dan Çgc Ziyareti
Bu yıl 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan "27.Vergi Haftası" kapsamında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret...

Bu yıl 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan "27.Vergi Haftası" kapsamında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç'le görüşen Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Vergi Dairesi Grup Müdürleri Kamil Kurt ve Recep Yavuz, Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Taner Canbolat ile birlikte ÇGC'yi ziyaret eden Tunalı, "Hızlı bir gelişme süreci içindeki ülkemizde vatandaşlarımıza verilecek olan kamu hizmetlerinin, etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için gerekli finansman kaynağının sağlanmasında, vergi gelirleri büyük önem arzetmektedir. Adana Vergi Dairesi Başkanlığı olarak hizmet kalitesinin artırılması ve idare - mükellef uyumunun sağlanması amacıyla ilimiz sivil toplum kuruluşları ile iletişime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda bir dizi ziyaret gerçekleştireceğiz" dedi.

27. Vergi Haftası'nın, "Vergi geleceğimizdir" sloganıyla kutlanmakta olduğuna dikkat çeken Tunalı sözlerini, "Adana Vergi Dairesi Başkanlığı olarak bizler de etkinliklerimizi, geleceğimizin teminatı olan gençlerde vergi bilincinin oluşması konusunda yoğunlaştırdık. Bu çerçevede ilimiz genelinde çok sayıda okulda vergi konulu konferanslar, ödüllü sportif turnuvalar yapacağız. Çalışmalarımızda vergi bilincini aşılarken diğer yandan mükelleflerimizle yoğun ziyaret ve etkileşimin olacağı bu dönemde İlimiz vergi rekortmenlerine ödüllerini de düzenleyeceğimiz törenle takdim edeceğiz" diye noktaladı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise verginin kutsallığına işaret ederek, "Ülkemizde vatandaşlarımıza sunulan devlet hizmetlerinin tamamına yakını vergilerden sağlanan gelirle yürütülmektedir. Vatandaşlarımızın bu bilinç içerisinde kazançlarının vergisini ödemeleri gerektiğine inanıyoruz. Vergi Haftası'nın ülkemiz ve bölge ekonomimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Tunalı’dan Çgc Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanı Tunalı’dan Çgc Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim