• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Venüs ligi için son viraj

Venüs ligi için son viraj
Balıkesir'i voleybolda en iyi şekilde temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Venüs Sultanlar Ligi için gün sayıyor.

Balıkesir'i voleybolda en iyi şekilde temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Venüs Sultanlar Ligi için gün sayıyor. Büyükşehir Belediyespor'un hedefi, Aydın'da yarın başlayacak olan final karşılaşmalarında başarılı olarak Sultanlar Ligi'ne çıkmak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı yarın Aydın'da final maçlarına başlıyor. Venüs Sultanlar Ligi'ne çıkmak için sezon başından bu yana mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, son aşamaya geldi. Bugün Aydın'da başlayacak olan final maçlarında Karayolları, THY ve Pursaklar Voleybol İhtisas ile Venüs Sultanlar Ligi'ne çıkmak için mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı antrenörü Uğur Baysal, "Sezon başından bu yana Balıkesir'i en iyi şekilde temsil ettik. Şu anda geldiğimiz nokta belli. Grup maçlarını ve yarı finalleri başarı ile geçerek adımızı finale yazdırdık. Şimdi hedefimiz buradan Venüs Sultanlar Ligi'ne çıkmak. Ben oyuncularıma güveniyorum. Onlar Balıkesir'e Sultanlar Ligi sevincini yaşatacaktır. Onlara destek olmalıyız. Yalnız bırakmamalıyız" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu da sezon başında belirledikleri hedefe bir adım kaldığını belirterek, "Kadın voleybolcularımız şu ana kadar hatasız mücadele etti ve finale kadar geldiler. Şimdi aynı başarıyı tekrarlayarak adımızı Venüs Sultanlar Ligi'ne yazdırmak istiyoruz. Sezon başından bu yana verdiğimiz mücadele de Sultanlar Ligi içindi. Şimdi o gün geldi ve geri sayıma geçtik. Oynayacağımız üç maç sonunda Sultanlar Ligi biletini almak istiyoruz. Maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu'na çok teşekkür ederiz. Aydın'da şampiyon olup Balıkesir'in voleybolda da güçlü olduğunu göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim