• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Veliler Öğrencilerin İyiliği İçin Yiyip İçti

Veliler Öğrencilerin İyiliği İçin Yiyip İçti
Aydın Efeler İlçesi'nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gazipaşa Ortaokulu Velileri okulun ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrencilerin daha...

Aydın Efeler İlçesi'nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gazipaşa Ortaokulu Velileri okulun ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağlamak amacıyla etkinlik düzenledi. Okul çayı adı altında düzenlenen yemekli etkinlikte veliler hem kaynaştı hem de elde edilen gelirle okulun ihtiyaçları karşılandı.

Aydın Efeler İlçe Merkezi'ndeki bir tesiste Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Uzun ve yönetim kurulu üyeleri öncülüğünde düzenlenen etkinliğe okulun yeni müdürü Nadir Coşkun da katıldı. Hem keyifli bir hafta sonu geçiren hem de okul ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayan velilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Uzun, her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını düşündüklerini belirterek "Hepimizin geleceği çocuklarımız. En doğru yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu düşünceden hareketle hem çocuklarımızın hem ilimizin ve ülkemizin daha iyi bir geleceğe kavuşması için çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda okulumuzun bazı ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte velilere ve mesai arkadaşlarına hitap eden okulun yeni Müdürü Nadir Coşkun ise, eğitim yararına böyle bir etkinlik düzenlemelerinden dolayı hem okul aile birliği yönetimine hem de katılan velilere teşekkür ederek "Başarılı bir eğitimin temel şartlarından biri okul- aile, öğretmen-veli işbirliğidir. Burada güzel bir birliktelik sergilendi. Hem velilerimiz hem öğretmenlerle velilerimiz kaynaştı. Daha iyi bir eğitim için heyecanlıyız. Ülkemizin yarınlarına en iyi şekilde yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Gazipaşa Ortaokulu olarak 2 bin öğrencimiz ile büyük bir aileyiz. Bu çocuklarımızı hep birlikte yarınlara hazırlamak hepimizin görevi" diyerek eğitime katkı veren herkese müteşekkir olduklarını söyledi.

Programda okul yararına açık artırma ile bisiklet satışı yapıldı.

Veliler Öğrencilerin İyiliği İçin Yiyip İçti

Veliler Öğrencilerin İyiliği İçin Yiyip İçti

Veliler Öğrencilerin İyiliği İçin Yiyip İçti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim