• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Vekil Kırcı’nın Gündemi Onyedi Eylül Üniversitesi

Vekil Kırcı’nın Gündemi Onyedi Eylül Üniversitesi
Balıkesir Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.

Balıkesir Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Ankara'da Bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Ankara'da Bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Üniversite Genel Sekreteri İbrahim Ethem Arıoğlu ile birlikte Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret eden Sema Kırcı, Başta Onyedi Eylül Üniversitesi olmak üzere ilçelerde kurulmuş olan diğer üniversitelerin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu'nu da makamında ziyaret eden Kırcı, Yavilioğlu'na hayırlı olsun dileklerinizi iletti.

Sema Kırcı Onyedi Eylül Üniversitesi'nde yapılması planlanan çalışmalarda ilgili gerek Maliye Bakanı Naci Ağbal, gerekse Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu'nun üniversitenin başarılı olması için her türlü konuda yardımcı olacaklarını ifade ettiklerini belirtti.

Kırcı "Halen doktora çalışmalarını sürdüren bir öğrenci olarak ilçemizde üniversitemizin gelişmesi için gereken çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirmeye çalışıyoruz, Bu noktada Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde yapılacak yatırımlar başta olmak üzere tüm çalışmaları gerek ilçemizde gerekse Ankara'da dikkatle takip ediyoruz. Bandırma, konumu itibari ile sanayi ve üniversite işbirliğinin önemli sonuçlar ortaya çıkarabileceği bir potansiyele sahip, gelecekte daha büyük bir sanayi ve ticaret merkezi haline gelecek olan Bandırma'da üniversite'nin stratejik bir yeri bulunuyor. Biz bunun bilinci ile bu noktada yapılacak çalışmaları adım adım takip ediyoruz. Üniversitemiz öğrenci kapasitesi ve uzman personeli ile Bandırma ve çevre ilçelere de önemli kazanımlar sağlayacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim