• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor
Şehitkamil Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisinde ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sunduğu "Vefa Hizmeti" yüz güldürüyor.

Şehitkamil Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisinde ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sunduğu "Vefa Hizmeti" yüz güldürüyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlılar, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şehitkamil Belediyesi, "Vefa Hizmeti" projesiyle yaşlılara umut kapısı oldu. Şehitkamil sınırları içinde yaşayan yaşlıların tüm ihtiyaçları Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılanıyor. Vefa Hizmeti, özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilere veriliyor. Şehitkamil Belediyesi, Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Fevzipaşa Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Atiye Bostancı ile Karacaoğlan Mahallesinde ikamet eden 83 yaşındaki Nafize Arık'ın her türlü ihtiyacını karşıladı. Tüm ihtiyaçları evlerinde sağlanan Atiye Bostancı ile Nafize Arık, sağlanan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bostancı ile Arık, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ELİMDEN TUTTU

Vefa Hizmeti ekibi, ilk olarak Atiye Bostancının evine gitti. Vefa Hizmeti ekibi; Bostancı'nın saçını kesti, banyosunu yaptırıldı ve evinin tamamını temizledi. Hizmetlerin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Atiye Bostancı, "Yalnız yaşıyorum. Elimden kimse tutmadı, Şehitkamil Belediyesi tuttu. Evimi temizlemeye gelenler, benim kızlarım gibi. Vefa Hizmeti ekibi, ihtiyaca göre evime geliyor. Evimi temizliyor. Benim banyomu yaptırıyor. Elimden tuttuğu için Allah Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan razı olsun" dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Vefa Hizmeti ekibinin yaptığı seç kesimiyle güzelleştiğini dile getiren Nafize Arık'ın da evi temizlendi, banyosu yaptırıldı ve tırnakları kesildi. Nafize Arık, "Bana bakan kimse yok. Yalnız yaşıyorum. Evimin tüm ihtiyaçları Vefa Hizmeti ekibi tarafından karşılanıyor. Bugün saçımı kestiler, beni güzelleştirdiler. Çok memnun oldum. Bana bu hizmeti verenler; kendi kızımdan, oğlumdan üstündür. Evimi tertemiz ediyorlar. Yalnız yaşıyorum. Allah, Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan bin defa razı olsun" açıklamasında bulundu.

FADILOĞLU, YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi,

"Her insan, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahiptir. Her insan için değişik anlamı ve önemi olan yaşlılık, aslında hayatın çok güzel ve özel bir dönemidir. Geçmişimiz ile bugün arasında, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımız, hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem ve onların çözümü için gösterilen çaba o toplumun uygarlık göstergesiyle eş anlamlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emektarlarımızın 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını kutlar, sağlıklı uzun bir ömür dilerim."

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

‘Vefa Hizmeti’ Şehitkamilli Yaşlıların Yüzünü Güldürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim