• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Vederson’a çifte sürpriz

Vederson’a çifte sürpriz
PTT 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'un yeni sezonda kaptanının hangi oyuncu olacağı belli oldu.

PTT 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'un yeni sezonda kaptanının hangi oyuncu olacağı belli oldu.

Mavi-Lacivertli ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, takımla yaptığı toplantının ardından Gökçek Vederson'u kaptan olarak belirlediklerini söyledi. Brezilya asıllı Türk oyuncunun tecrübelerinden daha çok faydalanmak istediklerini söyleyen Erkan Sözeri , "Vederson'u yaptığımız istişare sonucunda 1. kaptanımız olarak belirledik. Kendisi çok tecrübeli ve önemli bir isim. Bu kararımızda Türkçe'yi çok iyi konuşuyor olması da etkin rol oynadı. Saha içindeki liderimiz Vederson olacak. Özellikle genç oyuncularımıza çok yardımcı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Brezilya usulü değil, pasta keserek kutlandı

Öte yandan takımın kaldığı otelde akşam yemeğinden sonra Vederson'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Bu seferki doğum günü Brezilya usulü değil, pasta keserek kutlandı. Tecrübeli futbolcuyu ilk kutlayan isim olan teknik adam Erkan Sözeri, "Nice başarı ve sağlıklı yıllar diliyorum. Vederson'a kutlamamızı bu şekilde yapmayı düşündük. Umarım mutlu olmuştur" dedi.

Sürpriz karşısında çok duygulanan Gökçek Vederson, doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. Aynı gün içerisinde çifte sürprizle karşılaştığını ve takım olma ruhunu şimdiden hissettiğini açıklayan Vederson, "Bugün 34. yaş günümü böylesine önemli bir camiada kutluyor olmak ayrı bir gurur vesilesi. Hocamız takım kaptanı olarak da beni seçtiklerini söyleyince çok mutlu oldum. Mavi-lacivertli takıma bütün tecrübelerimi aktarmak ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Bu gurura layık olacağım. Herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Takımda kaleci Fevzi Elmas 2. kaptan, forvet oyuncusu Mickael Pote ise, 3. kaptan olarak belirlendi.

Vederson’a çifte sürpriz

Vederson’a çifte sürpriz

Vederson’a çifte sürpriz

Vederson’a çifte sürpriz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim