• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

'Vatanlarını yaşanmaz bilenler, yaşanmaz kılanlardır'

'Vatanlarını yaşanmaz bilenler, yaşanmaz kılanlardır'
Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Diyanet İşler Başkanlığı'nın bu ümmet coğrafyası için tek umut olduğunu söyledi.

Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Diyanet İşler Başkanlığı'nın bu ümmet coğrafyası için tek umut olduğunu söyledi. Diyanet'e karşı yapılanları bir karalama ve çamur atma kampanyası olduğunu belirten Emirdağ, "Vatanlarını yabancılara şikayet edenler bilmelidir ki vatanlarını yaşanmaz bilenler, vatanlarını yaşanmaz kılanlardır." dedi.

Diyanet-Sen Şube Başkanı Emirdağ, Kent Meydanı'nda Diyanet'e ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e destek açıklaması yaptı. "Diyanet'e uzanan eller kırılsın" sloganları atılan açıklamada Emirdağ, Diyanet'in itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Ahmet Emirdağ, şunları kaydetti: "Bugün burada ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanetimiz'e yapılan acımasız saldırılara karşı olduğumuzu, tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için bir aradayız. Diyanet'e dair saldırı dilini kullananları iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteliyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı'nı itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak, hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez. Sapkın, çarpık yorum ve değerlendirmeler, topluma başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez. Bazı çevrelerin konuyu defalarca başkanlığın görüşü olarak takdim etmesi, hiçbir ahlâki değerle ve duyarlılıkla ilişkilendirilemez. Diyanet alanında görev yapan herkesin, kararlılıkla şunu söylemesi gerekir: Diyanet, bu ümmet coğrafyası için tek umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız."

Şube Başkanı Emirdağ, şöyle devam etti: "Vatanlarını yabancılara şikayet edenler bilmelidir ki vatanlarını yaşanmaz bilenler, vatanlarını yaşanmaz kılanlardır. Diyanet İşleri Başkanlığı'na, "çamur at, izi kalsın" diyenlerin çoğaldığı, şer için konuşanların günden güne arttığı bu günlerde, bilgi sahibi olmadan fikir üretenlere inat, dünyanın en ücra yerlerine Türkiye'nin nişanesini taşıyan Diyanet'ine sahip çık. Er ya da geç galip gelecektir derken dünyaya İslam'ı anlatan Diyanet'ine sahip çık. "İslam düşmanlarının şerrinden muhafaza buyurmasını niyaz ederim." diyen Diyanet İşleri Başkanı'na sahip çık. Bugün Diyanet'e yapılan bu saldırılar, bize doğru yolda olduğumuzu, hedeften sapmadan İslam ve iman hakikatleri yolunda ilerlediğimizi kanıtlamıştır."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim