• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Vatandaşlarla İç İçe Belediye

Vatandaşlarla İç İçe Belediye
Odunpazarı Belediyesi, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve verimli olarak anlatılması için halkla iç içe toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve verimli olarak anlatılması için halkla iç içe toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

Farklı mahallelerde yapılan toplantıların ilkini Emek Mahallesi'nde gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi, ikinci toplantıyı 71 Evler Mahallesi'nde yaptı.71 Evler Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini birinci ağızdan dinleme fırsatı bulan belediye yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Yetkililer, özellikle 71 Evler Mahallesi'nde Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları anlattı.

71 Evler Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 71 Evler Mahallesi'nde 2 bin 808 ton aşınma asfaltı ile yol kaplaması ve 52 ton desenli asfalt ile mahallenin üst yapısındaki sorunları çözdüklerini belirtti.

VANDALLARA KARŞI DUYARLI OLALIM

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ise yaptığı açıklamada, 71 Evler Mahallesi'nde 4 bin 493m2 park ıslah çalışması ile 2 adet fitness aleti ve 1 adet yeni çocuk oyun alanı yapıldığını ifade etti. Müdürlük yetkilileri ayrıca parklara, çiçeklere ve çocuk oyun alanlarına vatandaşların sahip çıkmasını istedi. Parklarda bulunan kent mobilyalarına zarar verici davranışta bulunanları belediyeye bildirmelerini rica eden yetkililer, çocuk oyun alanlarında yaşanan çalınma vakalarına karşı vatandaşın daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

TEMİZ TOPLUM İÇİN ÇÖPLER ZAMANINDA ÇIKARILMALI

Toplantıda konuşan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Temizlik bizim işimiz" sloganıyla yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. Çöp çıkarma saatlerinin sabah 07.00 - 09.00, akşam 19.00 - 21.00 olarak belirlendiğini ifade eden yetkililer, zamanında çıkarılan çöplerin çevre kirliliğinin önlenmesinde büyük rol oynadığını kaydetti. Yetkililer ayrıca vatandaşların daha temiz bir Odunpazarı için çöp çıkarma saatlerine dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Odunpazarı ilçesinin geleceği açısından büyük önem taşıyan projeleri de vatandaşlarla paylaşan belediye yetkilileri, vatandaşların dilek ve isteklerinin en etkin şekilde çözülmesi ve vatandaşları en iyi şekilde anlayabilmek için mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye yetkilileri, mahalle sakinleri ile bir araya gelip bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim