• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım

Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım
Adana'da kurulu bulunan ve kısa adı VEDER olan Vatanda Eğitim Derneği Karaisalı'nın Çatalan İlköğretim ve Ortaokulu ile Eğlence Şehitler İlköğretim...

Adana'da kurulu bulunan ve kısa adı VEDER olan Vatanda Eğitim Derneği Karaisalı'nın Çatalan İlköğretim ve Ortaokulu ile Eğlence Şehitler İlköğretim Okulu'nda öğrencilere ayakkabı yardımında bulundu.

VEDER Başkanı Sebahattin Aslan, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, Çatalan İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Özkök, Çatalan İlkokulu Müdürü Mustafa Damaksız, Eğlence Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Yıldırım Ebedi'nin katıldığı toplantıda öğrencilere ayakkabı yardımında bulundu.

1995 yılında Hakkari Dağ Komando Tugayında görev yaparken, 26 Temmuz 1995 tarihinde bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanarak Malul Gazi olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekliye ayrılan Gazi Sebahattin Aslan, tedavi süreçlerinin ardından vatan ve millet için ne yapabilirim diye düşündüğünü belirterek, "Terörle mücadelenin ve ülkenin yücelmesinin en iyi yolunun eğitimden geçtiğine kanaat getirerek, bir Gazi olarak ülkem milletim için devletim değil birey olarak ben ne yapabilirim diyerek yola çıktım. 2011 tarihinden bu güne önce bireysel sonrasında Vatanda Eğitim Derneği çatısı altında yaklaşık 40 bin öğrenciye yardım yapılmasına vesile olduk. Bugün de Karaisalı'dayız. Yardımlarımız sürecektir" dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, Gazi Sebahattin Aslan'a teşekkür ederek, "Gazi olduktan sonra köşesine çekilip oturmayan, teröre karşı asıl mücadelenin eğitimden geçtiğine inanarak yola çıkan Sayın Aslan ile gurur duyduk. Bu anlamlı çalışmalarından ve yardımlarından dolayı bir kez daha teşekkür erdim" diye konuştu.

Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım

Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım

Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim