• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı
Altıeylül Belediyesi, Diyarbakır Sur'da görev yapan güvenlik güçlerine höşmerim, kolonya, köylü ekmeği ve peynir gönderdi.

Altıeylül Belediyesi, Diyarbakır Sur'da görev yapan güvenlik güçlerine höşmerim, kolonya, köylü ekmeği ve peynir gönderdi. Yüzlerce vatan evladı bizzat Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu, Altıeylül Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak, sosyal medya üzerinden mesaj göndererek duygu dolu teşekkür cümleleri kurdu.

Altıeylül Belediyesi Diyarbakır Sur'da teröristlere karşı mücadele eden 7/24 görev yapan güvenlik güçlerini unutmadığını gösterdi. Altıeylül Belediyesi Sur'a 10 bin adet höşmerim ile birlikte kolonya, köylü ekmeği ve peynir yolladı. Malzemeler Sur'a ulaştırıldı ve görev yapan güvenlik güçlerine teslim edildi. Altıeylül Belediyesi'nin yaptığı anlamlı ve duyarlı hareket sonrasında yüzlerce güvenlik görevlisi başta Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu arayarak, sosyal medyadan mesaj ve resim yollayarak, Altıeylül Belediyesi çağrı merkezini arayarak teşekkürlerini ilettiler. Balıkesirli olan ve Sur'da görev yapan güvenlik güçleri de höşmerimleri görünce ayrı bir duygu yaşadılar.

Sur'da görev yapan ve Başkan Zekai Kafaoğlu ile Belediye Çağrı Merkezini arayarak teşekkürlerini ileten polis ve askerlerin mesajlarından bazıları şöyle:

Astsubay Cengiz: "Sayın Başkan gönderdiğiniz tatlıları yedik. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz. Allah razı olsun."

Astsubay Murat: "Başkanım Sur'a ikram olarak gönderdiğiniz höşmerimler ulaştı. Bir Balıkesir'li olarak gurur duydum. Allah bütün emeği geçenlerden ve sizden razı olsun. Sizlerin ve tüm Türk halkının destek ve dualarıyla buralara kadar geldik ve daha ileri gideceğiz. Allah devletimize zeval vermesin inşallah, bizi de bu yılda utandırmasın."

Uzman Çavuş Hüseyin: "Sayın Zekai Kafaoğlu ve Balıkesir Altıeylül Belediyesi Diyarbakır'a göndermiş olduğunuz höşmerimler bize ulaşmıştır. Bizleri unutmayıp yaptığınız bu değerli ve manevi destekle bize güç kuvvet verdiniz. Allah sizden, belediyenizden, vergisiyle, duasıyla sebep olan herkesten Allah razı olsun. Diyarbakır'da ki Manisalı kardeşimiz olarak saygı ve selamlarımı gönderiyorum."

Astsubay Erhan: "An itibariyle daha bu gece muhabbetini yaptığımız ve çok özlediğimiz memleketimiz Balıkesirimizn höşmerim ve köy ekmeğini Diyarbakır'a Sur'a gönderen ellerden Allah razı olsun. Çok duygulandım, biz yedik gönderenler helal etsin."

Astsubay Emre: "Yaptığınız jestten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun."

Astsubay Hüseyin: "Çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bizleri unutmadınız, mutlu olduk."

Polis Mustafa: "Sur'a gönderdiğiniz höşmerimlerden dolayı teşekkür ediyorum, sağolun, var olun."

Güvenlik görevlisi Mehmet: "Altıeylül Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz, bizi mutlu ettiniz."

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Vatan Evlatlarından Teşekkür Mesajı Yağdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim