• BIST 9548.09
  • Altın 2491.062
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.4682
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Vartaş Elazığspor'da başkan, Üzülmez'in istifasını gündemlerine almamış

Vartaş Elazığspor'da başkan, Üzülmez'in istifasını gündemlerine almamış
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da Başkan Selçuk Cengiz Öztürk, yarın oynanacak Adanaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da Başkan Selçuk Cengiz Öztürk, yarın oynanacak Adanaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öztürk, dün istifasını sunan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in istifasını gündeme almadıklarını, Üzülmez'in Adanaspor maçında takımın başında sahaya çıkacağını ve maçtan sonra görüşeceklerini söyledi. Öztürk, kısa süreli bir sıkıntı yaşadıklarını, yollarına en iyi şekilde devam edeceklerini belirtti.

Kulüp binasında basın mensupları ile bir araya gelen başkan Öztürk hafta içinde futbolcuların maddi sıkıntılardan dolayı antrenmanlara çıkmaması ve Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elazığlı iş adamlarından ve taraftardan destek beklediklerini belirten Öztürk, yaptığı açıklamada, "Son saniyeye kadar yenelim yenilelim takımımıza destek verelim. Bir maç ile hiçbir şey olmaz. Bir puan, 3 puan önemlidir ama yenildik mi dünyanın sonu değil." diyerek, şunları söyledi:

"Her kulüpte olduğu gibi Elazığspor'da da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu bize özel bir konuda değil. Maalesef ekonomik kaynak oluşturma gelen gelirlerle çok zor, özellikle PTT 1. Lig'de gelen gelirler çok az. Bu gelirlerle de rakipler ile mücadele etmek kolay değil. Rakip takımlarımızın oluşturduğu farklı kaynak yöntemlerine karşı bizim de yeni kaynak yöntemleri oluşturmamız lazım. Bunları oluşturmadıktan sonra Elazığspor PTT 1. Lig'de kaldığı sürece bu sıkıntıları yaşayacaktır."

Futbolcuların hafta içinde antrenmana çıkmamalarını kendi adlarına haklı yönleri olduğunu belirten Başkan Öztürk, "Bu bağlamda futbolcu kardeşlerimiz böyle bir eylem içerisine girdi, önemli de değil kendi adıma. Çünkü kardeşlerimiz kendi adlarına haklı olabilirler. Sonuçta rakiplerimiz gelmiş, Alanya, Kardemir Karabükspor. Bu önemli rakiplerinizi yenmişsiniz ve bir kısım primleri de Şanlıurfaspor maçı öncesinde ödeyemedik işin gerçeği. Ondan dolayı çocuklarımız kendilerine göre bir tepki verdi. Bu tepkiyi ilk etapta ben de haklı gördüm. Bu antrenmana çıkmama olayını bir gün yapılmasının ben uygun olacağını söyledim. Bir gün antrenmana çıkmamışsın tamam ama bunu devam ettirmeyin, bu bir gün ile sınırlı kalsın dedim. Arkadaşlarımız devam ettirdi. Biz de üzerilerine gitmedik." diyerek, açıklamalarına şöle devam etti:

"Teknik heyetimiz bu olaylardan dolayı biraz sıkıntıya girdi. Sonuçta yeni gelen bir teknik heyetimiz var. 5 maçta 10 puan alan bir teknik heyetimiz var. Ortalaması ikiye gelir ki bu da PTT 1. Lig'in en üst sınırıdır. Bütün rakiplerimizin ortalamasının üstündedir. Biz hocamızı seviyoruz. Hocamız geldi bize bir renk kattı. Mücadele etti. Takımda bir heyecan ve ateşleme yarattı. Oyuncuların antrenmana çıkmamasından dolayı etkilendi ve böyle bir karar aldı. Kibarca istifasını verdi. Şuan istifasını ben henüz gündeme almadım. Yönetim kurulumuzda değerlendireceğiz. Bizim de hocamızdan ricamız oldu. İstifanı değerlendireceğiz ama sonuçta buraya kadar gelmişsiniz ara tatil giriyor, devre bitiyor. Adana maçına da lütfen takımın başında çıkın diye telkinde bulundum sağ olsun o da bizi kırmadı. Çünkü önemli bir rakibimiz ile oynayacağız. Maçtan sonra hocamız ile oturup bir değerlendirme yapacağız. Yüz yüze beraber bir toplantı yapacağız."

Geçici bir sıkıntı yaşadıklarını belirten Başkan Öztürk, "Belediye başkanımız ve sayın valimiz bize sonuna kadar destek oldu. Onlar destek olduktan sonra biz de gardımızı düşürmeyiz. Bu mücadeleyi ligin sonuna kadar Allah nasip ederse götüreceğiz ve Süper Lig'e çıkacağız diye inanıyorum. Ben yorulmam, yıpranmam eziyet çekilecekse ben burada eziyet çekerim, cefasını çekerim. Yeter ki değerli valimiz ve belediye başkanımız başımızda ve yanımızda olsun. Ellerinden geleni yapıyorlar. Elazığspor'da yaşanan bu sıkıntıyı fazla abartmaya gerek yok. Bu geçici bir sıkıntı. Sağ olsunlar zaten kaynak oluşturuluyor. Çoğunuzun bilgisi var açıklamamız icap etmez. Kaynaklar oluşturuluyor. Bu kaynaklar doğrultusunda ara transferimizi de yapacağız. Görüştüğümüz değerli oyuncular var. Ve en iyi şekilde bu yola devam edeceğiz. Sadece kısa süreli bir sıkıntımız var." diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim