• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Varise Karşı Lazer Ablasyon Yöntemi

Varise Karşı Lazer Ablasyon Yöntemi
Venöz yetmezlik şikayetleri ile Özel Ümit Hastanesi'ne başvuran Hakan Kocakurt isimli hasta, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Metehan Kılıç'ın lazer...

Venöz yetmezlik şikayetleri ile Özel Ümit Hastanesi'ne başvuran Hakan Kocakurt isimli hasta, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Metehan Kılıç'ın lazer ablasyon yöntemi sayesinde sağlığına kavuştu.

Ankara'da basketbol antrenörlüğü yapan Hakan Kocakurt isimli hasta, yaşadığı varis şikayetlerinden kurtulmak için Eskişehir Özel Ümit Hastanesi'ni tercih etti. Varis rahatsızlıkları konusunda geçmiş dönemlerde bir çok başarı operasyona imza atan Özel Ümit Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Metehan Kılıç'a başvuran Kocakurt, geçirdiği operasyonda kendisine uygulanan lazer ablasyon yöntemi ile sağlığına kavuştu.

Ameliyat ve venöz yetmezlik (varis) sorunlarına ilişkin bilgi veren Dr. Kılıç, hastanın varis sorununun ayak bileğinden diz altına giden yüzeysel toplardamarda yaşandığını ve lazeri bu alana uyguladıklarını ifade etti. Rahat ve başarılı bir ameliyat olduğunu belirten Kılıç, hastanın yara yerleri iyileştikten sonra varisin yarattığı tüm şikayet ve problemlerden de en kısa sürede kurtulacağını ve iyileşme sürecinin de çok kısa süreceğine dikkat çekti. Varisin genelde ayakta uzun süre hareketsiz duran ve hareketsiz bir yaşam süren kişilerde görüldüğünü anımsatan Kılıç, "Hastamız her ne kadar sporla uğraşan biri de olsa bazen genetik yani ailesel faktörler ne yazık ki etkili olabiliyor. Tıbbi adı venöz yetmezlik olan ve genellikle bacak toplardamarlarında kan birikimi ile ortaya çıkan varis rahatsızlığında en belirgin şikâyet bacakta ağrı, şişkinlik, karıncalanma, damarların büyümesi ve belirginleşmesidir. Varisle yaşamak bu sıkıntıları yaşamak zorunda değilsiniz. Çok basit tedavilerle artık varisi korkulu rüyanız olmaktan çıkarıyoruz. Sağlığınızı ihmal etmeyin, sağlığınızı önemseyin" diyerek sözlerini noktaladı.

Varise Karşı Lazer Ablasyon Yöntemi

Varise Karşı Lazer Ablasyon Yöntemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim