• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta
İstanbul Boğazı'nın simgelerinden Şehir Hatları vapurunun bacasından ilham alınarak hazırlanan kalemlikler ve hediyelik eşyalar, İstanbul Kitapçısı...

İstanbul Boğazı'nın simgelerinden Şehir Hatları vapurunun bacasından ilham alınarak hazırlanan kalemlikler ve hediyelik eşyalar, İstanbul Kitapçısı mağazaları ve hediyemistanbul.com internet sitesinden satışa sunuldu.

Şirket-i Hayriye'den bu yana 165 yıldır seferde olan Boğaziçi'nin simgesi Şehir Hatları vapurları, İstanbul'un gündelik yaşamına olduğu kadar sanat ve kültürüne de etki etmeye devam ediyor.

Daha önce Rotam İstanbul desenli birçok ürünü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları Şehir Hatıraları adına tasarlayan Hediyem İstanbul'un özel tasarım ekibi son çalışmasında İstanbul Boğazı'nın simgelerinden Şehir Hatları vapurunun bacasından ilham alınarak çok şık kalemlik hazırladı. Baca formu kalemlikler renginden çift çapasına kadar her ayrıntısıyla Şehir Hatlarını yansıtıyor.

İBB Kültür AŞ.'nin hediyelik eşya markası Hediyem İstanbul, İstanbul'u anlatan birçok ürünün yanı sıra dünyaca ünlü Şehir Hatları vapur sefasını hatıra olarak gündelik yaşama aktaran atkıdan kupaya, anahtarlıktan tişörte Şehir Hatıraları markasıyla tescilli özel tasarım ürünleri hazırlayarak satışa sunuyor.

Desenlerinde İstanbul'a dair hatıraların hayat bulduğu hediyelik eşya ürünleri İstanbul'un tarihi, kültürü, simgeleri, hikayelerinden esinlenilerek özgün çalışmalara dönüşüyor. 2013 yılında faaliyete geçen Hediyem İstanbul markası, günlük yaşamda İstanbul'a ait hatıraların yaşatılması amacıyla geleneksel el sanatlarının anlatıldığı cam, seramik, ahşap, porselen gibi hediyelik eşyaları kendine has hikayeleriyle meraklıları ile buluşturuyor.

Rotam İstanbul desenli Şehir Hatıraları ürünleri de Şehir Hatları vapurlarının nostaljisini, yerli ve yabancı turistlerle paylaşmayı amaçlıyor.Cihan

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta

Vapurdan ilham alınan hediyelik eşyalar satışta

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim