• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'da, eski yönetimin görevi bırakmasının ardından bu gün Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek...

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'da, eski yönetimin görevi bırakmasının ardından bu gün Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek listeyle yapılan seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan olağanüstü toplantı ile 11 kişilik yeni yönetim belirlendi. Divan heyetinin belirlenmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede yönetim ve mali raporları okunup ibra edildi. Denetim ve disiplin raporlarının okunmasının ardından seçimlere gidildi.

Yeni yönetim kurulu üyeleri; Abdullah Çalım, Nevzat İnanç, Ali Çoban, Abdullah Arvas, Enver Azbay, Serkan Kahraman, Erdal Özşener, Mustafa Unutma, Ramazan Kıvanç, Faruk Yergin ve Fatih Sevinç'ten oluştu.

Denetim Kurulu Üyeleri ise Mesut Uysal, Ebubekir Şahin ve Erdal Arpa'dan oluştu.

Seçimlerin ardından söz alan bir konuşma yapan Van Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, "Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bugüne dek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Futbol kulüplerinin hiçbir zaman bir eli yağda, bir eli balda olmuyor. İsmi Büyükşehir Belediyespor olsa bile, kurumun resmi olarak takımlara maddi destek sunması biraz zor. Van Büyükşehir Belediyesi, takıma şu kadar para verir diye bir şey yok. Belediye yöneticileri, hatırlılar, gönüllüler bir takım usullerle, doğru yanlış; rica minnet, yalvar yakar bir takım paralar temin ederler ve spor kulübünü desteklerler. Kanuni olarak "bütçenin şu kadarını takıma ayırabilir" gibi bir ifade olmuş olsa, destek verilebilir. Ama böyle bir kanun yok. Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi, büyük takımları idare etmekten, Vanspor'u idare etmek daha zor. Niye? Orada bir takım paralı insanlar işin başında olur, idare eder. Borçları olur, hacze giderler ama yine de büyük takımdırlar sonuçta. Ama bugün Van Büyükşehir Belediyespor'u, geldiği noktaya getirmek, orada tutmak hakikaten büyük bir maharet isterdi, bunu da arkadaşlarımız, tesisleriyle, taraftar zenginliği ile, taraftar barışıyla başarmışlar. Hakikaten gönülden teşekkür ediyorum sayın başkana. Bu bir bayrak yarışı. Bir önceki yönetim olur, yenisi gelir, yeni yönetime bayrak teslim edilir" dedi.

Van'ın tek profesyonel spor kulübü olan Van Büyükşehir Belediyespor'un öne çıkması, ileriye gitmesinin önemli olduğunu ifade eden yalçın, "İnşallah bundan böyle de biz de bir belediyeci olarak elimizden geldiği kadar tesislerdeki eksikliklerden taraftarın sorunlarına kadar hepsine eğilmekten zevk alacağız. Ben tekrardan önceki dönem yöneticilik yapan herkese ve şimdikilere kolay gelsin diyorum, önceki yönetimimizi de tekrar kutluyorum, teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de hayırlı olsun diyorum. Her şey Van için olsun, Van Büyükşehir Belediyespor için olsun" şeklinde konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Abdullah Çalım, Belediyespor kulübünü kuranlara teşekkür ederek, geçmiş süreçte başkanlık yaptığını ve yeniden kendisini bu göreve getiren Van Valisi İbrahim Taşyapan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'a teşekkür etti. Çalım, "Vanspor'umuzu ayağa kaldırmak için birlikte hareket etmemiz lazım. Birlik içinde hareket edildikten sonra her şey başarılır. Bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı eski yönetime teşekkür ediyorum" dedi.

Genel kuruldan sonra yeni seçilen yönetim, Van Büyükşehir Belediyespor tesislerine giderek futbolcularla bir araya geldikten sonra tesislerde incelemelerde bulundular.

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Vanspor’un yeni yönetimi belli oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim