• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) güvenlik görevlisi olarak çalışan Aylin Koç, köy okullarında okuyan öğrenciler için "Umutlu Yarınlar Projesi"...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) güvenlik görevlisi olarak çalışan Aylin Koç, köy okullarında okuyan öğrenciler için "Umutlu Yarınlar Projesi" kapsamında yardım kampanyası başlattı.

Köy okullarında zorluklar içerisinde okuyan öğrencilere yardımcı olmak isteyen Aylin Koç isimli güvenlik görevlisi, bir yıl önce "Umutlu Yarınlar Projesi" adı altında bir yardım kampanyası başlattı. Projenin birinci yılını tamamlaması nedeniyle Gulfroş Cafe'de bir kutlama programı düzenleyen Koç, "Bulunduğumuz yerde çok zor şartlarda okul okuyan çocukları görüyoruz. Bu da bizde böyle bir projenin başlatılmasına vesile oldu. Bizlerde özellikle köy okullarında zorluklar içerisinde okumaya çalışan çocuklara yardımcı olmak için böyle bir proje başlattık. Bugünde hem Umutlu Yarınlar Projemizin birinci yılını kutlamak, hem de elde edilen gelirle köy okullarındaki öğrencilere yardımcı olmak amacıyla böyle bir program hazırladık. Bu etkinliklerle elde edilen gelirle köy okullarında okuyan öğrencilerin ihtiyaçları giderilecektir" dedi.

Beklentilerinin üzerinde bir katılım gerçekleştiğini ifade eden Koç, ileriki zamanlarda kampanya çerçevesinde daha geniş kapsamlı etkinlikler yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Projenin yürütücülerinden Ayhan Beyazpolat ise, bir yıldır yürüttükleri projenin birçok çocuğa umut olduğunu belirterek, "Proje kapsamında birçok köy okulunu ziyaret etme fırsatı bulduk. Ziyaretlerde dikkatimizi çeken en önemli şey, tüm çocukların aynı saflıkta masum olmalarıydı. Bizler de bu çerçevede bu çocuklara yardımcı olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kampanyaya destek olmak için geldiklerini belirten katılımcılar ise, böyle anlamlı bir projede yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kampanyanın başlatılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Canlı müzik ve köy okulu öğrencilerinin hazırladığı skeçlerle devam eden program, toplu halay çekimi ile sona erdi.

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Vanlı Güvenlikçiden Anlamlı Kampanya

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim