• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Vanlı gazeteciler Kayseri’de 15 Temmuz’u anlattı

Vanlı gazeteciler Kayseri’de 15 Temmuz’u anlattı
Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, Van'ın 15 Temmuz darbe kalkışması karşısında gösterdiği dik duruşunu anlatan fotoğraf sergisini Kayseri'de...

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, Van'ın 15 Temmuz darbe kalkışması karşısında gösterdiği dik duruşunu anlatan fotoğraf sergisini Kayseri'de de açtı.

Van halkının teröre ve darbelere karşı olduğunu anlatmaya çalışan Vanlı gazeteciler, birçok ilde olduğu gibi Kayseri'de de Van'ın duruşunu fotoğraflarla anlattı. Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri'de değişik birçok noktada fotoğraf sergisi düzenleyerek, Kayseri halkının takdirini topladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanında, teröre ve darbeye karşı Van halkının sergiledikleri cesur duruşu anlatan fotoğraflar sergileyen Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube, Vanlıların devlete ve vatana olan bağlılığını Kayseri halkına anlattı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, "Öncelikle Kayseri halkının bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizi anlamış olmaları, bizleri oldukça memnun etmiştir. Van basını olarak ilimizin 15 Temmuz'da gösterdiği duruşu, Türkiye'nin 81 ilinde anlatmaya çalışıyoruz. FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz'da başlatılan darbe girişimi karşısında, Van ve Vanlıların 30 gün boyunca meydanlarda sergiledikleri duruşunu fotoğraflarla vatandaşlarımıza anlatmak istedik. Böylelikle, Van üzerinde oluşan terör algısını bertaraf etmeyi hedefliyoruz. Van ve Vanlılar hiçbir zaman terör ve terör örgütlerinin yanında yer almadı. Bundan sonra da almayacaktır. Van ili Türkiye'nin en güvenilir illeri arasında yer aldığını herkesin bilmesi lazım. İller arasındaki diyalog ne kadar sağlam olursa, terör örgütlerinin çalışma alanı o denli daralır. Vatandaşlar olarak birbirimizi sevmeli ve birbirimizi anlamalıyız. Bu ülkenin her şehri, her ilçesi ve her köyü bizim için önemlidir. Ülkemizin her yerini seviyor ve önemsiyoruz" dedi.

Ayhan Yazlık; 81 ilde Van ve Vanlıların 15 Temmuz'da FETÖ terör çeteleri karşısında gösterdikleri duruşu anlatmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Vanlı gazeteciler Kayseri’de 15 Temmuz’u anlattı

Vanlı gazeteciler Kayseri’de 15 Temmuz’u anlattı

Vanlı gazeteciler Kayseri’de 15 Temmuz’u anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim