• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı
Van'ın markası "Lobby Terrace" açıldı. Açılışta Grup Gündoğarken sahne aldı.

Van'ın markası "Lobby Terrace" açıldı. Açılışta Grup Gündoğarken sahne aldı.

Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı Lobby Terrace'nin açılışı gerçekleşti. Grup Gündoğarken'in sahne aldığı gecede vatandaşlar hem müziğin hem de farklı bir mekanda eğlenmenin keyfini çıkardı. Programda konuşan Lobby Terrace İşletme Sahibi Hüseyin Bişaroğlu, kentte böyle bir mekan açmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Van'da eksik olan bir mekandı. Buraya gelen halkımız zaten ilk etapta bunun farkına varacaklardır. Burada, Avrupa mutfağını yöremizin mutfağı ile karıştırdık, pekiştirdik. Böylece gelen müşterilerimizi tatlandırıp, memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyoruz. Umarız, halkımız memnun kalacaktır. Van'a yakışan bir mekan oldu. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Lobby Terrace'nin artık bir Van markası olduğunu ve patentinin alındığını vurgulayan Bişaroğlu, "Lobby Terrace, Van'dan çıkan bir marka. İnşallah gücümüz yettiğince ve halkımızın ilgisi ve isteği doğrultusunda Lobby Terrace'yi Türkiye'nin her yerinde açmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışı Grup Gündoğarken ile yaptıklarını ve bundan sonrada farklı sanatçıları Van halkıyla buluşturacaklarını ifade eden Bişaroğlu, "Grup Gündoğarken, sevilen bir müzik grubumuz. Bu akşam onu hayranlarıyla bir araya getirdik. Halkımız arzu ettiği sürece daha büyük sanatçıları da getireceğiz. Habersiz bir şekilde buraya yemek için gelen vatandaşlar, farklı sanatçılar görme imkanı bulacaktır" şeklinde konuştu.

Açılışın geç yapılması nedeniyle yılbaşı gecesi için bir program hazırlayamadıklarını dile getiren Lobby Terrace İşletme Müdürü Musa Göğercin ise, ileri ki zamanlarda tüm özel günlerde Van'a yakışan programlar hazırlayacaklarını söyledi. İşletmede 42 personelin çalıştığını da sözlerine ekleyen Göğercin, iş potansiyelin artması durumunda daha fazla kişinin istihdamını sağlayacaklarını söyledi.

Vatandaşlar ise, Van'da böyle bir mekanın açılmasının yerinde olduğunu belirterek, işletmenin tüm Van halkına hayırlı olması dileğinde bulundular.

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı

Van’ın Markası Lobby Terrace Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim