• BIST 9530.47
  • Altın 2477.644
  • Dolar 32.4678
  • Euro 34.7142
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Van’da Güç Birliği Toplantısı

Van’da Güç Birliği Toplantısı
AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay başkanlığında "Güç Birliği Toplantısı" yapıldı.

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay başkanlığında "Güç Birliği Toplantısı" yapıldı.

AK Partili Atalay başkanlığında Edremit ilçesindeki bir restoranda düzenlenen "Güç Birliği Toplantısı'na AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, il ve ilçe kurum amirleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Toplantıyla ilgili konuşan Beşir Atalay, yapımı devam eden ve yapılması gereken çalışmaları ele alacaklarını belirtti. Diğer ilçelerde düzenlenecek toplantılarda da aynı konuların görüşüleceğini ifade eden Atalay, "Eğitimde fena bir yerde değiliz. Bu sene yeni eğitime kazandırılacak okul ve dersliklerle bu çıta yükselecek. Edremit zaten Van ilçeleri içerisinde göstergeler olarak birinci sırada. Bölgede öğretmen açığı kalmayacak. Eğitim bu ülkenin kurtuluşundaki yoldur" ifadelerini kullandı.

Toplantıya tüm belediyeleri davet ettiklerini, ancak AK Partili belediyelerin dışındaki belediyelerin katılmadıklarını dile getiren Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Belediyelerimizi bu toplantılara çağırıyoruz, ama katılmıyorlar. Katılsalar iyi olur. Kendilerine desteğimiz olur. Ama diğer belediyelere kendilerini sistemin dışında görüyorlar. Ama ne oluyor sonunda vatandaşımıza hizmet gitmiyor. Şehrimiz çöplük içinde oluyor. Bu şehirlerin pırıl pırıl olması lazım. Van güzel, kültür zengini ve insan yapısıyla istisnai bir şehrimizdir. Bakın bugün Edremit ilçesindeyiz tüm kamu kurum, STK'lar ve muhtarlar burada ama belediye başkanı burada yok. Hangi gerekçeyle yok. Biz demokrat özgürlükçü insanlarız. Bizim derdimiz Van'dır. Bundan emin olun. İlçe, köy ve mahallelerinizde hiçbir hizmet aksamayacak ve hepsini yürüteceğiz."

Yapılan konuşmanın ardından toplantıda görüş alışverişi yapıldı.

Van’da Güç Birliği Toplantısı

Van’da Güç Birliği Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim