• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli
Van'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile hizmete açılan akıllı hastane bünyesinde kurulan 5 yıldızlı otel konforundaki "Anne Oteli', misafirlerine...

Van'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile hizmete açılan akıllı hastane bünyesinde kurulan 5 yıldızlı otel konforundaki "Anne Oteli', misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor.

Anne Oteli ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan sorumlu hemşire Sultan Aslan, "Annelerimiz burada hem çocuklarına bakıyor hem de annelik eğitimleri alıyor. Anne otelimizde 7 oda ve 20 yatak mevcuttur. Yeni Doğan Yoğum Bakım Sevisi'nde yatan bebeklerin annelerini misafir ediyoruz. Van'da ise ilk uygulamamızdır. Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisi'nde çocuğu yatan annelerimizi misafir ettiğimiz bir uygulamadır. Burası annelerimizin banyo ve yemek ihtiyaçlarının yanı sıra hemen hemen tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşıladıkları bir yer. Annelerimize burada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Televizyon ve mini buzdolabı bulunmaktadır. Yine burada mutfağımız mevcut, süt sağma odalarımız, TV odamız ve eğitim faaliyet odamız var. Burada annelerimizle beraber değişik faaliyetler yapmaktayız. Annelerimiz burada hem çocuklarının yanında kalıyor hem de çocuk emzirme, çocuk bakımı ve benzeri konularda eğitimler alıyor. İleriye dönük daha güzel planlarımız da olacak inşallah. İl Halk Sağlığı Müdürlüğümüzle birlikte çalışarak burada annelerimize ebru çalışması ve benzeri sosyal aktiviteler de yapmayı planlıyoruz. Ayrıca hastanemiz bünyesinde bulunan çocuk oyun alanlarında ailelerimiz hastaneye getirmek zorunda kaldıkları çocuklarıyla da zaman geçirebiliyorlar" dedi.

Buradaki hizmetlerden memnun olduğunu ifade eden bir anne ise, "Ben 8 gündür buradayım. Buradaki hizmetlerden memnunuz. Çok şükür ortamımız sıcak, odalarımız sıcak ve temizdir. Çarşaflarımız değiştiriliyor. Her gün düzenli bir şekilde odalarımızın temizliği yapılıyor. Onun dışında yeme içmemiz güzel, mutfağımız var. Bir sorunumuz yok çok şükür. Buradaki hemşirelerden de bizler çok memnunuz. Bebeklerimizle ilgili sorduğumuz bütün sorulara cevap alabiliyoruz. Bebeklerimiz konusunda gönlümüz rahattır. En azından bebeğini emzirenler emzirebiliyor. 24 saat bebeklerimizin yanında duruyoruz. Bebeklerimizin sağlık gelişimini izleyebiliyoruz. Buradan çok memnunuz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu

Anne otelinde kalan anneler, bir taraftan çocuklarının yanında olmanın mutluluğunu yaşarken öte tarafta ise devletin hazırladığı bu konforda çocuklarının sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Van’da 5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Anne Oteli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim