• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski çalışanlarını unutmadı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski çalışanlarını unutmadı
Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, "Birinci Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü" düzenledi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, "Birinci Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü" düzenledi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, daha önce hastanenin farklı kademelerinde çalışan ve emekliye ayrılan personelleri bir araya getirdi. "Birinci Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü" kapsamında bir araya gelen emekliler, daha önce çalıştıkları birimleri ziyaret ederek, yeni çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra hastanenin konferans salonunda bir araya gelen emekli sağlık çalışanlarına hastane yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi. Program sonunda bir açıklamada bulunan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Ümit Haluk İliklerden, Van Devlet Hastanesinin 1950 yılında tek bloklu bir binada ve 50 yatak kapasitesi ile hizmete başladığını hatırlatarak, nüfus yoğunluğunun artmasından sonra 2011 yılında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındığını söyledi. 2016 yılında Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olan ve Kadın Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları binasının yapılması ile bin 334 yatak kapasitesine ulaşan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Türkiye'nin en fazla sevk alan hastanesi olduğunu dile getiren İliklerden, "Hastanemiz şu anda 400'ün üzerinde hekim, 350 uzman hekim, 160 yoğun bakım yatağı ve 24 ameliyathanesi ile hizmet veriyor" dedi.

Hastanede emeği olan çalışanların ve emeklilerin değerini bilmek ve onlara bunu hissettirmek amacıyla ilk defa "Birinci Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü'nü düzenlediklerini vurgulayan İliklerden, "Birinci Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü çerçevesinde onların da hizmetlerini hatırlatmayı ve eski çalıştıkları alanlarda tekrar birkaç saat geçirmelerini sağlayarak kurumsallaşmanın yolunu açmayı hedefledik. Bu anlamda bugün Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi için çok önemli bir gün. Çünkü hasta memnuniyeti kadar hastanelerde; Bakanlığımızın da, bizlerin de önem verdiği şey, çalışan memnuniyetidir. Her an çalışan arkadaşlarla değil; bizimle çalışmış, bizden ayrılmış, hastanemize ve ilimize emekleri geçmiş emeklilerimizi unutmadan yapmakta büyük fayda vardır. Bu anlamda daha önce hastanemizde başhekimlik, başhemşirelik, müdürlük, idarecilik yapmış veya hemşire olarak çalışmış tüm emekli arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirdik. Bunun biz burada olmasak bile hastanemizin kurumsal kimliğiyle geleneksel hale gelip her yıl kutlanmasını umut ediyoruz. Bu anlamda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmakta olan ve çalışmış olan herkesin emeklerini, kadrini kıymetini biliyoruz. Allah hepsinin işinde, gücünde kolaylıklar versin" dedi.

Kendileri için özel bir gün hazırlayan hastane yönetimine teşekkür eden emekli sağlık personelleri de, unutulmamanın kendilerini duygulandırdığını söylediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim