• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Van Büyükkşehir Belediyespor’dan Destek Çağrısı

Van Büyükkşehir Belediyespor’dan Destek Çağrısı
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Olağan Genel Kurulu öncesinde destek çağrısında bulundu.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Olağan Genel Kurulu öncesinde destek çağrısında bulundu.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, yönetim kurulu adına konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Eşref Okay, göreve geldikleri günden itibaren Van Büyükşehir Belediyespor'u sadece bir futbol kulübü olarak değil, bir spor kulübü yapmak için uğraştıklarını söyledi. Faaliyet gösterdikleri birçok spor branşında başarılar elde ettiklerini ifade eden Okay, "Bölge gençliğinin, Van Büyükşehir Belediyespor bünyesinde faaliyetlere devam etmesini sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek ve onları eğitmek, sportif kültür bilincini yerleştirmek, ayrıca müsabakalar ve yarışmalar ile bu bilinci geliştirmektir" dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor'un devre arasını 20 puanla tamamladığını dile getiren Okay, "Futbol oyununda da hayatlarımız gibi inişler, çıkışlar yaşanmaktadır. Ancak belirlenen özlem ve arayışlara cevap verebilmek için sporun bu şehrin tabanına yayılması ve tüm Vanlıların takıma sahip çıkması ie gerçekleşecektir" ifadelerini kullandı. 23 Ocak 2016 tarihinde Olağan Genel Kurulu'nu yapacaklarını belirteni Okay, "Yapılacak olan olağan genel kurulu toplantımız için spor taban birliklerine, sivil toplum örgütlerine, kısaca şehrin dinamiklerinin tamamı ile görüşmek ve oluşacak yönetim kurulumuzda görev almak isteyen her kesime ulaşmak, yapacakları katkıları ve önerileri almak için bir kongre komisyonu oluşturulmuştur. Şimdiden herkese yapacakları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca Kongre Komisyonu'nda yer alan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Ayşan Harmancı, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz ve spor hocası Aynur Balkan Türkmenoğlu'da, yaptıkları kısa açıklamalarında, Van Büyükşehir Belediyespor'un sadece belediye takımı olmadığını belirterek, tüm Van halkının takımlarına sahip çıkması gerektiğini vurguladılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim