• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Yavuz Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vali Yavuz Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşların sorunlarını birebir dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşların sorunlarını birebir dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Muş Valiliği görevine geldiği günden itibaren sürekli ilçe, belde, köy ve esnaf ziyaretlerine devam eden Vali Seddar Yavuz, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kamu kurum amirleri de hazır bulundu. Sürekli vatandaşlarla görüşüp onları dinlediğini belirten Vali Yavuz, bu tarz toplantıların sorunları ilk ağızdan duymak ve vatandaşın sorununa çözüm bulabilmek adına daha etkili olacağını söyledi. Toplantıya katılanların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Yavuz, daha önce sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturduğu Yaşar-Nurşen Baba çifti de hazır bulundu.

Toplantı sonrası Vali Yavuz tarafından makamda ağırlanan çiftten Yaşar Baba, "Sayın Valim ben emekliyim, eşim de ev hanımıdır. Bizler Muş'ta yaşayan bir aileyiz. Çocuklarımızdan sizin Muş'a atandıktan sonra yaptığınız faaliyetleri duyduk ve çok sevindik. Bugün burada da vatandaşların sorunlarını birebir dinlediğinizi ve sorunlara da çözüm odaklı yaklaştığınızı gördük. Biz sizin yapmış olduğunuz hizmetleri duymakla kalmadık aynı zamanda görme fırsatı da bulduk. Biz tüm Muşlular adına size teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Yavuz'un sorunları yakından takip ettiğini kaydeden Nurşen Baba da, "Sayın Valim, ben anneyim, iki çocuğum sürekli olarak sizden ve sizin güzel hizmetlerinizden bahsediyordu. Sadece çocuklarımız değil komşularımız, eş dost, çevremiz de güzel hizmetlerinizden ve halka yaklaşımlarınızdan bahsediyordu. Ben de eşim ile birlikte valiliğe gelerek sizi yakından tanımak ve teşekkür etmek istedik. Eşimin de bahsettiği gibi vatandaş toplantınızda sorunları çözmek için verdiğiniz gayreti gördük. Bu bizi hem mutlu etti, hem de gururlandırdı. Size çok teşekkür ediyoruz, Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz ise, "Değerli hemşehrilerim, kapımıza gelen herkesi anamız, babamız, kardeşimiz veya en sevdiğimiz insan gelmiş gibi karşılamak bizim vazifemizdir. Devlet olarak emreden, buyuran devletten, hizmetkâr devlet anlayışına geçtik. Biz Muş'ta 412 bin vatandaşın her birini ayrı ayrı önemsiyoruz. Onların sorunları bizim sorunumuzdur. Çözmek için imkânlarımızı seferber etmekten asla çekinmeyiz. Bu nezaketinizden ötürü ben sizlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yavuz Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vali Yavuz Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vali Yavuz Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim