• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi

Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet...

Muş Valisi Seddar Yavuz, kanaat önderleriyle toplantı düzenledi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile kanat önderleri katıldı. Toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, göreve geldiği günden bu yana kanaat önderleriyle belirli periyotlarla istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi. Toplantıda ilin sorunlarını, taleplerini, çözüm önerilerini beraber görüştüklerini ve ili daha iyi noktaya taşımak için gayret ettiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Bu maksatla bir danışma ve istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda başta bölgemizin yaşamış olduğu terör olayları, bunun yanında kalkınma, eğitim, sağlık gibi devletimizin yapması gereken kamu hizmetleri ve genel anlamda da huzurun konuşulduğu, tartışıldığı ve daha önemlisi de gönül birlikteliğinin sağlandığı bir istişare toplantısı" dedi.

Kanaat önderlerinin bölgede etkisinin fazla olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, "Burada konuştuğumuz konuları, çözüm önerilerini, bulundukları ortamda daha iyi anlatacak ve hep anlattılar zaten. Böylesine önemli bir amaca matuf olmak üzere bir araya geldik. İnanıyorum ki, bu istişareler, bu toplantılar bölgemize hayırlı olacaktır. Zaten bu sayede şu ana kadar Muş ili bölgemizin en huzurlu illerinden bir tanesidir. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin bölgeye önemli yatırımları gelmekte" diye konuştu.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi

Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi

Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim