• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü
Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, Kula ilçesinin Dyned'teki başarısından ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, Kula ilçesinin Dyned'teki başarısından ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kula ziyaretinde Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz'a, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kaya, Dyned İl Koordinatörleri Deniz Akın ve Ali Tunca da eşlik etti.

Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, ilçe ziyaretinde ilk olarak Kula Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret etti. Dyned'te Manisa'daki başarısını sürdüren Kula ilçesinin başarısından bahseden Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz Kula'daki Dyned başarısının ilçelerdeki eğitim düzeylerine göre üstün olduğunu dile getirdi.

İngilizce Dil Eğitim olan Dyned eğitiminin okullarda işleyişi konularının ele alındığı ziyarette Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, Selim Sabahat Palanduz Anadolu lisesine geçerek Dyned ile ilgili çalışmalar yerinde inceleyip öğrencilerin derslerine katıldı.

Okulda yapılan Dyned sınıfı incelemesinin ardından Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi toplantı salonunda İngilizce öğretmenleri ile sohbet havasında geçen bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İl Dyned sorumları Deniz Akın ve Ali Tunca ve Kula'da görevli İngilizce öğretmenlerinin tamamı katıldı.

Toplantı sonunda Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz da kısa bir konuşma yaptı. Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz konuşmasında, Dyned kapsamında yapılan çalışmaların son derece memnuniyet verici olduğunu, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Kula İlçesinin Dyned kapsamında zirvede olduğunu kaydeden Kırılmaz, önemli olanın bu zirveyi korumak ve daha ileriye götürmek olduğunu belirterek, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ve projeye katkıları olan eğitim camiasına teşekkür etti.

Toplantı Dyned Dil Sistemiyle ilgili öğretmenlerin karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederek sona erdi.

Toplantını ardından Kula Rafet Üçelli Ortaokuluna geçen Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz ve beraberindekiler, burada bir Dyned sınıfı açılışı yaptı. Rafet Üçelli Ortaokulunun Dyned sınıfı için düzenlenen açılış programında açılış kurdelesini Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz, Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan ve Dyned İl Koordinatörü Deniz Akın kesti. Kurdele kesilmesinin ardından Dyned sınıfını gezen Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz ve beraberindekiler, açılan Dyned sınıfının okula hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Vali Yardımcısı Kırılmaz’dan Kula’ya ’Dyned’ Teşekkürü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim