• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Ve Milletvekilleri Hastanede İncelemelerde Bulundu

Vali Ve Milletvekilleri Hastanede İncelemelerde Bulundu
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ile Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ile Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile birlikte yeni binasına taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine giderek incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş ve milletvekillerini hastane girişinde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz ile Hastane Yöneticisi Dr. Fatih Doğan karşıladı.

Vali Demirtaş ve Milletvekilleri hastanede binasında üniteleri gezerek, taşınma süreci ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Adıyamanlı vatandaşların bundan sonra daha geniş ve modern bir ortamda sağlık hizmeti alacağını kaydeden Vali Demirtaş, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin taşınma işlemlerinin vatandaşı mağdur edilmeyecek şekilde hızlandırılmasını ve eksikliklerin bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

13 yılda sağlık alanında önemli atlımlar gerçekleştirildiğini ve Türkiye ile birlikte Adıyaman'ın da çok önemli aşamalar kaydettiğini ifade eden TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, "Kadın Doğum Hastanemiz hem şehrin dışında hem de ihtiyaca cevap veremiyordu. Sayın Valimiz ve sağlık çalışanları ile yaptığımız istişareler sonucunda kadın Doğum Hastanesinin Eski Tıp Fakültesi binasına taşınmasına karar verildi. Burada hem yatak sayısı hem de ameliyathane sayısı fazla. Şuanda yatak sayısı 200'e çıkmış durumda. Hastanemiz tıbbi donanım noktasında tüm imkan ve olanaklara kavuştu. Şu anda taşınma süreci başladı ve hafta sonunda bu süreç tamamlanacaktır. Yeni hafta ile birlikte yeni, modern ve 200 yataklı hastanemiz vatandaşlarımıza daha geniş bir ortamda hizmet sunmaya başlayacaktır. Adıyaman'ın gelecek on yıllarına hitap edecek yeni Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesinin yapılması için proje çalışmaları tamamlandı. İnşallah yakın bir zamanda da inşaatına başlarız" ifadelerini kullandı.

Vali Mahmut Demirtaş ve Milletvekilleri Kadın Doğum Hastanesindeki temaslarının ardından 400 yataklı Devlet Hastanesine geçerek Milletvekili Salih Fırat'ın yoğun bakım ünitesinde yatan annesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Hastanenin ünitelerini gezen Vali Demirtaş ve Milletvekilleri, hastanede bekleyen ve banklarda oturan hasta yakınları ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Ve Milletvekilleri Hastanede İncelemelerde Bulundu

Vali Ve Milletvekilleri Hastanede İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim