• BIST 9677.12
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Vali Tuna Ve Mustafa Şahin’den Muhtarlara Ziyaret

Vali Tuna Ve Mustafa Şahin’den Muhtarlara Ziyaret
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir Köy ve Mahalle Muhtar Birliği Başkanı Figen Rençber ve yönetim kurulu...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir Köy ve Mahalle Muhtar Birliği Başkanı Figen Rençber ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Muhtarların özverili insanlar olduğunu bildiren Vali Tuna, son dönemde muhtarların daha verimli, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmelerine imkan tanıma noktasında, devletin gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Ziyaret esnasında gösterilen misafirperverliğe teşekkür eden Vali Tuna, milletçe birbirimize daha sıkı bağlanmamız gereken bir süreçten geçtiğimizi belirtti. Muhtarların yaptığı görevin çok değerli olduğuna dikkat çeken Vali Tuna, "Kamu hizmeti yapmaya çalışan kurumlar olarak özellikle halkın nabzını tutan, en alt noktada bizzat vatandaşlarla birebir konuşan, görüşen ve halkın arasından seçilip gelen muhtarların, bizim gözümüzde ayrı bir kıymeti var. Mahalle ve köylerimizde birlik ve beraberliğin sağlanmasında muhtarlarımızın çok önemli rolü vardır. Mahallelerinizle ilgili sorunların yasalar çerçevesinde çözülmesi için bizler de elimizden gelen desteği sunarız. Valilik olarak kapımız sizlere her zaman açıktır" dedi.

Hem muhtarlıkların yaşadığı sorunları çözmek hem de mahallelerinde yaşayan vatandaşların memnuniyetini artırmak için tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını aktaran Başkan Rençber de, Vali Tuna'nın kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Birliğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Vali Tuna'ya bilgiler veren Başkan Rençber, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.Ziyaretin sonunda Başkan Rençber, günün anısına Vali Tuna'ya çiçek takdim etti.

Vali Tuna Ve Mustafa Şahin’den Muhtarlara Ziyaret

Vali Tuna Ve Mustafa Şahin’den Muhtarlara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim