• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Tuna, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin Tribün Liderleri İle Buluştu

Vali Tuna, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin Tribün Liderleri İle Buluştu
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin tribün liderleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin tribün liderleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanan Eskişehirspor-Bursaspor karşılamasında taraftara bir kez daha hayran kaldığını dile getiren Vali Tuna, çirkin ve kötü tezahürat yapmadan Eskişehirspor'u desteleyen herkese teşekkür etti. Eskişehirspor sevdasının hiçbir zaman bitmeyeceğini kaydeden Vali Tuna, "Bir spor kulübü taraftarının takımına bu kadar sahip çıkması, takımını bu kadar yürekten desteklemesi inanın beni hayretler içinde bırakıyor. İnşallah Eskişehirspor'umuz bu zor durumdan sizlerin destekleri sayesinde kurtulacaktır. Biz de elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Amacımız kimsenin işine karışmak değil sadece Eskişehirspor'a yardım etmektir" diye konuştu.

Kahvaltı esnasında duygularını aktaran Vali Tuna, şehirdeki herkesin Eskişehirspor'un bulunduğu zor durumdan kurtulması için inancı olması gerektiğini savundu. Eskişehirspor'un Bursaspor karşısında aldığı mağlubiyete çok üzüldüğünü söyleyen Vali Tuna, maddi ve manevi destek olmaya çalıştıkları siyah-kırmızılı renklere bundan sonra da destek olacaklarını bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı için Eskişehirspor'a başarılar dileyen Vali Tuna, Eskişehirspor'un maçtan iyi bir sonuç alacağına inancı olduğunu ifade etti. Kimsenin bulunan durumdan dolayı karamsarlığı kapılmamasını isteyen Vali Tuna, "Taraftarımız birçok kulübe örnek olacak bir bilinçle takımımızı destekliyorlar. Takımına bu kadar bağlı olan bir taraftar herhalde dünyanın hiçbir yerinde yoktur" dedi.

Tribün liderleri adına konuşan Murat Diri ise, Vali Tuna'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eskişehirspor'un içlerinde bitmeyen bir sevda olduğunu söyleyen Diri, "Biz her zaman o tribünlerde olacağız. Eskişehirspor bizim sevdamız. Eskişehirspor bizim yaşam kaynağımız. Bu sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek" şeklinde konuştu.

Desteklerini hiçbir zaman Eskişehirspor'dan ve taraftardan esirgemeyen Vali Tuna'ya teşekkürlerini ileten Diri, şehrin iş adamlarını ve sanayicileri de takıma destek olmaya davet etti.

Sohbet havasında geçen kahvaltı sonunda Vali Tuna ve Birlik üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim