• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Vali Tekinarslan İftar verdi

Vali Tekinarslan İftar verdi
Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan tarafından sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ile şehit aileleri ve daire müdürlerine valilik konağında bir iftar...

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan tarafından sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ile şehit aileleri ve daire müdürlerine valilik konağında bir iftar yemeği verdi.

İftar Yemeğinde bir konuşma yapan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilislilerin ramazan bayramını tebrik ettiğini ifade ederek, "Bugün valimizin tarafından verilen iftar programında sizlerle olmaktan dolayı mutluyuz. Geçen yıllarda bu tür organizasyonlar ilimize atılan roketler nedeniyle yapamıyorduk. Cumhurbaşkanımızın dik durması, hükümetimizin ve kahraman ordumuz sayesinde sınır hattımız teröristlerden temizlendi. İlimize ve komşumuz Suriye'ye huzur geldi" dedi.

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ise Ramazan ayının sonuna gelindiğini ifade ederek, "Birkaç gün sonra Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Şimdiden bütün hemşerilerimin ve sizlerin bayramını kutluyorum. Kilis ve ülkemiz çok ciddi badireler atlattı. Güçlü, cumhurbaşkanı, güçlü, hükümet, güçlü ordu ve güçlü millet sayesinde Allaha şükürler olsun atlattık. Bu bölgede bizim her zaman güçlü olmamız gerekiyor" dedi.

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'da, Önceki Burseya Dağı'nda 2'inci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile birlikte kahraman Mehmetçik ile iftar açtıklarını ifade ederek, "Bundan daha 5-6 ay önce satılmış kiralık katil şebekeleri orada oturup Kilis'e karşı, ülkemize karşı hain planlar ve tuzaklar kuruyordu. Biz milletin kudreti, devletimizin ve milletimizin kararlılığı, askerimizin cengaverliği sayesinde gittik o dağlarda iftar sofraları kurduk. Vatandaşın huzur ve güven içerisinde, al bayrağın altında iftar sofralarında oturuyor olmasının sevincini duyuyorum. Tüm İslam aleminin idrak edilen Kadir Gecesi'nde ellerini semaya açarak birlik, beraberlik ve kardeşlik için dualar ettik. Yaklaşan Ramazan bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim