• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Seddar Yavuz: “Bu Millet Çok Hain Plan Görmüştür, Çok Şehit Vermiştir”

Vali Seddar Yavuz: “Bu Millet Çok Hain Plan Görmüştür, Çok Şehit Vermiştir”
Muş Valisi Seddar Yavuz, bu milletin çok şehit verdiğini belirterek, "Biz kimlerin taşeron olduğunu gayet iyi biliyoruz ve bizim tavrımız itlerle, köpeklerle...

Muş Valisi Seddar Yavuz, bu milletin çok şehit verdiğini belirterek, "Biz kimlerin taşeron olduğunu gayet iyi biliyoruz ve bizim tavrımız itlerle, köpeklerle uğraşmak değil, köpeğin sahibine "köpeğine sahip ol" demektir" dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Muş'a gönderilen ambulansların tanıtım törenine, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ile kamu kurum amirleri ve sağlık çalışanları katıldı. Törende bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 2002'de Muş'ta sadece 4 ambulans olduğunu ve bugün ise bu sayının 45'e yükseldiğini söyledi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ VE AMBULANSLARIMIZ HEDEF ALINIYOR"

Programda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz ise, vatandaşların 112'yi lüzumsuz yere meşgul etmemeleri uyarısında bulunarak, böyle bir durumda yasal işleme başvuracaklarını söyledi. Terör örgütünün sağlık çalışanları ve ambulansları hedef aldığını ifade eden Vali Yavuz; "İnsanlıktan nasibini almamış ve hiçbir insanın hayatında olumlu değişiklik meydana getirmemiş, insanlık düşmanı, insan düşmanı terör örgütü dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir yaklaşımla gerek sağlık çalışanlarımızı gerekse ambulanslarımızı hedef alıyor. Tabi ki terör örgütünden bir insanlık beklemiyoruz ama vatandaşlarımızın her şey gözünde cereyan ediyor, vatandaşlarımızın olan biteni dikkatle takip etmelerini ve vicdanlarında değerlendirmelerini özellikle rica ediyorum. Hele hele bölge halkının bu olup biteni yakından şahit olduğu ve her olan bitenle değerlendirmesi olduğu kanaatindeyim. O yüzden tüm kardeşlerimizin, tüm vatandaşlarımızın vicdanına başvurmasını, bu olan bitenle ilgili sesini yükseltmesini özellikle rica ediyorum. Vatandaşlarımızın özellikle devlerinin yanında, milletinin yanında saf tutuşu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. bunla ilgili de Muş halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MUŞ BİR HUZUR KENTİDİR"

Muş'u bir huzur kenti olarak değerlendirdiklerini belirten Vali Yavuz, "Muş, hepinizin bildiği gibi bir huzur kenti. Bu huzur kentinin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Ama biraz önce söylediğim gibi kan ve göz yaşından medet uman, çaresiz zavallılara bu millet geçit vermeyecektir. Buna gönülden inanıyorum her ne yaparsa yapsınlar, hangi yöntemi denerlerse denesinler biz kararlıyız bu kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacaklar" ifadelerini kullandı.

"DİMDİK AYAKTA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir kaos oluşturma, vatandaşlar üzerinde korku ve panik oluşturma böylelikle de emellerine ulaşma gibi bir adi planı devreye soktular" diyen Vali Yavuz; "Bu plan sadece PKK terör örgütünün planı olmayıp aynı zaman da 9 tane terör örgütünün ve bunlara yurtdışındaki işbirlikçilerinin hain planıdır. Dün de ifade ettiğim gibi bu millet çok hain plan görmüştür, çok şehit vermiştir ve bugünde acımız büyük vatandaşlarımızı kaybettik acımız büyük. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şunu herkes iyi bilsin ki; her ne olursa olsun biz dimdik ayaktayız ve dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"BUNLAR BÜYÜK TÜRKİYE'Yİ ENGELLEME ÇABALARIDIR"

Tavırlarının itlerle, köpeklerle uğraşmak olmadığını; köpeğin sahibine "köpeğine sahip ol" demek olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, konuşmasını şöyle tamamladı; "Vatandaşlarımız ellerini birbirine kenetlesin, el ele, omuz omuza ve gönül gönüle bu milletin birliği ve bütünlüğü ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü noktasında herhangi bir tereddüde düşmesinler. Elbette hainler hainliklerini yapacaktır ama önemli olan hainin ne yaptığı değil, bizim ne kadar kardeş olduğumuz ve ne kadar birbirimizi sevdiğimiz, dayanışma içinde olduğumuzdur. O nedenle o korku ve panik havası yaratmaya çalışan hainlere verilecek en iyi cevap; birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bu ülkede kardeşlik hukukuyla çözülemeyecek herhangi bir sorun yoktur. Bunların hedefi esasen hiç kimseyi özgürlük ya da hakta değildir. Bu ülkenin kutlu yürüyüşünü, yeni Türkiye'yi, büyük Türkiye'yi engelleme çabalarıdır. Bu proje bizzat PKK'nın projesi değildir ya da terör örgütlerinin projesi değildir bunlar taşerondur. Biz kimlerin taşeron olduğunu gayet iyi biliyoruz ve bizim tavrımız itlerle, köpeklerle uğraşmak değil; köpeğin sahibine "köpeğine sahip ol" demektir. Biz kutlu yürüyüşümüze mutlak suretle devam edeceğiz. Bu konuda herhangi bir tereddüde gerek yok, bedel varsa ödeyeceğiz. Bu millet çok bedel ödedi ama yolumuzdan asla kimse bizi döndüremez."

Yapılan konuşmaların ardından ambulansların tanıtımı yapıldı.

Vali Seddar Yavuz: “Bu Millet Çok Hain Plan Görmüştür, Çok Şehit Vermiştir”

Vali Seddar Yavuz: “Bu Millet Çok Hain Plan Görmüştür, Çok Şehit Vermiştir”

Vali Seddar Yavuz: “Bu Millet Çok Hain Plan Görmüştür, Çok Şehit Vermiştir”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim