• BIST 9543.84
  • Altın 2486.704
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Şahin: “Gaza Gelmemeye Çalışıyoruz”

Vali Şahin: “Gaza Gelmemeye Çalışıyoruz”
Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Sosyal medyayı gençler çok iyi kullandığı için bize bazen öğrenciliğe yakışmayan bir üslup kullanıp, "hadi vali okulları...

Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Sosyal medyayı gençler çok iyi kullandığı için bize bazen öğrenciliğe yakışmayan bir üslup kullanıp, "hadi vali okulları tatil et', "sen aslan valisin" gibi yazılar yazıyorlar ama gaza gelmemeye çalışıyoruz" dedi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurum çalışmaları hakkında bilgi veren Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar, bu geceden itibaren Samsun'da kar yağışının başlamasının beklendiğini söyledi. Asar, "Bu gece itibariyle kar yağışı iç kesimlerde yoğun olarak görülecek. Sahil kesiminde ise karla karışık yağmur şeklinde görüleceği tahmin edilmektedir. Salı günü 300 metre rakımın altında çok ciddi problem yaşayacağımızı tahmin etmiyoruz ama 300 metre ve üzerindeki şehir merkezi ve yerleşim alanlarında ulaşımda zaman zaman aksamalara neden olabilir" diye konuştu.

"KAR YAĞDIĞINDA OKULLARI TATİL ETMEK PRENSİBİM DEĞİL"

Meteorolojinin tahminlerini yüzde 100 oranında tutturduğunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Kaymakam arkadaşlarımız kendi ilçelerindeki okulların tatil edilmesi konusunda yetkililer. İl genelinde tatil etme yetkileri ise valilerdedir. Biz olabildiğince okulların tatil edilmemesinden yanayız. Sosyal medyayı gençler çok iyi kullandığı için bize bazen öğrenciliğe yakışmayan bir üslup kullanıp, "hadi vali okulları tatil et', "sen aslan valisin" gibi yazılar yazıyorlar ama gaza gelmemeye çalışıyoruz. Okulların kar dolayısıyla tatil edilmemesi benim prensibimdir. Çünkü karda da çocuklar okula gidip gelirken bir sürü şeyler öğreneceği kanaatindeyim. "Kar yağdı çocukları eve hapset. Karın yüzünü görmesinler." Bunları da çok tasvip etmiyorum. Kaymakam arkadaşlarımız ilçelerinde kar ve hava şartlarından dolayı okullarını tatil etmek gerekiyorsa, hem beni hem de Milli Eğitim Müdürümüzü bilgilendirirseniz iyi olur" şeklinde konuştu.

Vali Şahin: “Gaza Gelmemeye Çalışıyoruz”

Vali Şahin: “Gaza Gelmemeye Çalışıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim