• BIST 9679.8
  • Altın 2487.084
  • Dolar 32.4307
  • Euro 34.446
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Vali Şahin dünya şampiyonlarını ödüllendirdi

Vali Şahin dünya şampiyonlarını ödüllendirdi
Samsun Valisi İbrahim Şahin, uluslararası müsabakalarda dünya birincisi olan ve dereceye giren Samsunlu sporcuları makamında kabul etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, uluslararası müsabakalarda dünya birincisi olan ve dereceye giren Samsunlu sporcuları makamında kabul etti. Şahin, sporculara şampiyonluk gururu yaşattıkları için teşekkür ederek, altınla ödüllendirdi.

Vali İbrahim Şahin, Güney Afrika'da düzenlenen atletizm şampiyonasında gülle atma ve 100 metre atletizm koşusunda iki altın, disk atmada gümüş madalya kazanan Ali Topaloğlu, Hollanda'da yapılan dünya çocuk oyunları cirit atmada altın, gülle atmada bronz madalya kazanan Ömer Faruk İlkin ve Sırbıstan'da düzenlenen balkan güreş şampiyonasında gümüş madalya kazanan Gökhan Günaydın'ı makamında kabul ederek göstermiş oldukları başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.

Ziyarette milli sporcuların antrenörlerinden Orhan Yüzer ve Hüseyin Sivri katıldıkları şampiyonalar ve elde ettikleri dereceler hakkında Vali Şahin'e bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şahin yaptığı konuşmasında, şu ifadeleri kullandı: "Sporcu gençler olarak teşekkürün büyüğünü sizlere etmek istiyorum. Çünkü sizler, gerek atletizm, gerek güreş ve gerekse diğer branşlarla ilgili normal sporcularımız olsun veya özel sporcularımız olsun var güçlerinizle çalışıyorsunuz. Ülkemizin bayrağını göndere çektirme konusunda büyük gayretler sarf ediyorsunuz. Bundan dolayı sizleri yürekten kutluyorum, kucaklıyorum. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Samsun bir spor kentidir. Samsun 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak olan bir kenttir. Bundan dolayı sizlerin yaptığı her bir faaliyet aynı zamanda ilimizde yapılacak olan olimpiyatlara bir tuğla koyacaktır, katkı sağlayacaktır ve güçlendirecektir. Başta bu genç yavrularımız olmak üzere ülkemizi spor dallarında yurt dışında temsil eden ve bayrağımızı göndere çektiren bütün sporcu kardeşlerimizi cani yürekten kutluyorum. İnşallah bu madalya sayıları her geçen gün artarak devam eder. Hepinizi tekrar yürekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Vali İbrahim Şahin ziyaretin sonunda şampiyon sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim