• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Vali Özefe: "Jandarma teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında ki başarıları her daim milletimizin güven kaynağıdır"

Vali Özefe: "Jandarma teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında ki başarıları her daim milletimizin güven kaynağıdır"
Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, "Jandarma teşkilatımız, yurt...

Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, "Jandarma teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında ki başarıları her daim milletimizin güven kaynağıdır" dedi.

Vali Özefe mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması, suçu önleyici tedbirlerin alınmasında vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyarak, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca görevlerini ifa etmektedirler.

Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 178 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Jandarma Teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında ki başarıları her daim milletimizin güven kaynağıdır.

Kahraman Türk Askeri, devletinin ve milletinin değerlerine yürekten bağlı kalarak, Devletimizin ve aziz milletimizin istikbali ve istiklali için, demokrasimiz için mücadele vermeye devam etmektedir.

Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, ülkemizin bekası için mücadele ederken şehadet şerbetini içen tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına aile fertleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim