• BIST 9724.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı
Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu 4'üncü sınıf...

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Irmak İşgüzar'a devretti.

Koltuğa oturan temsili Vali İşgüzar, Bilecik'e ile milli eğitim teşkilatına yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı Vali Nayir'a teşekkür etti. Daha sonra Vali Nayir'dan ilin sorunları, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'tan da Bilecik'in TEOG ve YGS başarısı hakkında bilgi alan temsili Vali İşgüzar, okulların eksiklerinin tamamlanması talimatı verirken, Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün'ü arayarak, okullarda alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı.

Vali Nayir'in, okulların ve öğrencilerin sorunlarının çözümü ile ilin tanıtımı konusunda önemli çalışmalar yaptığını bildiren temsili Vali İşgüzar, şöyle konuştu:

"Bilecik tarihi açıdan önemli bir yere sahiptir. Osmanlı devletinin kurulduğu yerdir. Görevi devraldığım valilik görevinin büyük sorumluluğu olduğunu öğrendim. Vali amcamı ve Valilik görevini çok sevdim. Teslim aldığım görevin bir saat içerisinde zor olduğu kadar, insanların huzuru, güveni, mutlu olmaları ve rahat yaşamaları için çalışmanın da güzel ve mutluluk verici olduğunu hissettim."

"ÇOCUKLARIMIZ İYİ VE NEŞELİ OLDUĞU MÜDDETÇE BİZLER İYİYİZ"

İl Valisinin asil görevinin kentin huzurunu, emniyetini, asayişini ve kamu düzenini sağlamasının yanında eğitim, sosyal, ekonomik ve kültürel konularda gelişmesi için tüm teşkilatıyla birlikte çalıştığını anlatan Vali Nayir, şunları söyledi:

"Çocuklarımızın eğitim imkanlarını daha iyi ve kaliteli hale getirmek için çalışıyoruz. İlin tanıtımı noktasında önemli projelerimiz var. Önemli hizmetimiz, öğrencilerimizi yetiştirerek, geleceğimize hazırlayarak ülkemizin geleceğini daha emin ellerde görmek istiyoruz. Çocuklarımız iyi ve neşeli olduğu müddetçe bizler iyiyiz. Ama çocuklarımızı üzgün gördüğümüzde, bizlerde üzülüyoruz. Sizleri, başarılı, konusuna ve derslerine hakim gördüğümüzde daha mutlu oluyoruz. Bilecikliler iyiyse, Bilecik'i yönetenler de iyi. Bizlerin görevi Bilecik'e en iyi hizmeti yapıp, halkın durumunu daha da iyileştirmektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları olarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkıyoruz. Atatürk'ün emanetlerinden biri de bu bayramı çocuklara armağan etmesidir. Bizler de bu dönemlerden geçtik ve bundan sonra hizmeti geleceğimizin nesilleri olan çocuklarımıza bırakacağız."

Vali Nayir, temsili Vali İşgüzar ile beraberindeki öğrencilere ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zeki Başdemir ve öğretmen Seher Ufacık'a Bilecik'i tanıtıcı hediyeler verdi.

Öte yandan, benzer temsili devir törenleri kapsamında 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Malhun Hatun İlkokulu öğrencisi Ali Eren Sarı'ya, Belediye Başkanlığını Pelitözü İlkokulu öğrencisi Furkan Özbek'e ve Milli Eğitim Müdürlüğüne de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Feyza Yılmaz'a teslim etti.

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Vali Nayir Koltuğu Öğrencilere Bıraktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim