• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Kolat: Yeni yılda da Kırıkkale büyümeye devam edecek

Vali Kolat: Yeni yılda da Kırıkkale büyümeye devam edecek
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geride bırakacağımız 2015 yılı devlet yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geride bırakacağımız 2015 yılı devlet yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir yılı geride bırakarak, yeni bir yıla adım atıldığını belirten Kolat, "2016 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kolat, "Özellikle son yıllarda kamu ve özel sektör yatırımlarında önemli gelişmeler ile ilerlemeler yaşanmıştır. Bu kapsamda Kırıkkale, Yeni Hükümet Konağına kavuşmuştur. Nur Camii ve Külliyesi şehrimizin sembol eseri haline gelmiştir. Yeni Adalet Sarayı projesi hazırlanmıştır. Kırıkkale'nin yıllardır özlemle beklediği Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi hayata geçirilmektedir. Türkiye'de ilk defa Kırıkkale'de Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulmaktadır. Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde Teknoloji Geliştirme Bölgesi açılmıştır. MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası bünyesinde Yeni Çelikhane Tesisi inşası devam etmektedir. Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı hızla ilerlemektedir. Ankara, Delice ve Samsun Otoyol Projesi tamamlanmıştır. Burada sayamadığımız daha birçok büyük ölçekli yatırımlar ve önemli çalışmalar titizlikle yürütülmektedir." diye konuştu.

Tüm bu çalışmalarla birlikte vatandaşların yaşam memnuniyetini arttırıcı insan odaklı hizmet yönetimi anlayışı sergilendiğini belirten Kolat, "Devlet olarak her zaman halkımızın yanında ve yakınında olmayı, onlarla sağlıklı iletişim kurmayı önemsedik. Halkımızın acısını, derdini, hüznünü ve sevincini paylaşmayı ve dayanışmayı anlamlı bulduk. Devlet ile millet kaynaşması ve kucaklaşmasını sağlamak için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaktayız." şeklinde konuştu.

Devletin gülümseyen ve sıcak yüzü ile şefkatini vatandaşlara daha çok hissettirmek için gayret sarf ettiklerini ifade eden Kolat, "2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da Kırıkkale'nin gelişmesi, kalkınması ve daha ileri seviyeye ulaşması için var gücümüzle daha çok çalışmaya devam edeceğiz. İlimizde büyük bir uyum içerisinde tüm paydaşlarla istişare, işbirliği, elbirliği ve gönül birliği içerisinde olacak ve ortak aklı egemen kılacağız." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim