• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Vali Kocatepe’den AFAD Personeline Başarı Belgesi

Vali Kocatepe’den AFAD Personeline Başarı Belgesi
Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, acil yardım talepleri, yer seçimi, afet konutları ile yatırım programı gibi görevlerde başarı gösteren İl Afet ve Acil...

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, acil yardım talepleri, yer seçimi, afet konutları ile yatırım programı gibi görevlerde başarı gösteren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Denizli Valiliği Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene, Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Alaattin Aktaş, İl AFAD Müdürü Recep Demirci ile Başarı Belgesi almaya hak kazanan AFAD personeli katıldı.

AFAD personelinin görev sorumluluğu ve önemine değinen Vali Şükrü Kocatepe, "İnsanların en zor anında ilk yardımı yapan, ilk müdahalede bulunan ve hayat kurtaran görevli personelimizsiniz. Allah böyle bir müdahaleye muhtaç etmesin diye dilekte bulunuyoruz ama hayat şartları içerisinde bizler her an her şeyle karşılaşılabiliyoruz. Her an oluşabilecek tabi afetler, kazalar ve münferit olaylarda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzün siz değerli personeli insanlarımızın imdadına yetişiyorsunuz. Her iş önemlidir, kutsaldır, toplumsal görevlerin hepsinin ayrı ayrı özelliği ve önemi vardır. Ancak bunlar içinde hayat kurtarıcı müdahalede bulunan özel görevlerdeki kutsiyet elbette biraz daha fazladır. Siz başarılı olmak için gayret ediyorsunuz. Biz bunların farkındayız. Burada da bunu yazılı belgeye dökerek ifade etmiş olacağız. Bundan sonraki meslek hayatınızda Allah afetler, kazalar göstermesin. Dolayısıyla bu kutsal görevler arasında en başta olanlardan biride sizlersiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun'dedi.

Vali Şükrü Kocatepe konuşmasının ardından başarı belgelerini personele verdi.

Vali Kocatepe’den AFAD Personeline Başarı Belgesi

Vali Kocatepe’den AFAD Personeline Başarı Belgesi

Vali Kocatepe’den AFAD Personeline Başarı Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim