• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Vali Koca, Başarılı Emniyet Personelleri Ödüllendirdi

Vali Koca, Başarılı Emniyet Personelleri Ödüllendirdi
Karaman Valisi Murat Koca, faili meçhul cinayetini aydınlatan emniyet personelini ödüllendirdi.

Karaman Valisi Murat Koca, faili meçhul cinayetini aydınlatan emniyet personelini ödüllendirdi.

10 gün önce yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulunan Hatice Aksoy'un cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlatan cinayet büro ekibi 3 gün gibi kısa bir sürede faili yakalayarak adalete teslim etti.

Konu hakkında Vali Murat Koca'ya bilgi veren İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, "Karaman İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimizde suç ve suçluyla mücadeleyi insan haklarına saygı çerçevesinde halkımızdan almış olduğumuz güçle ifa etmekteyiz. Toplumla bir bütün halinde kamunun güvenliğinin sağlanarak, kişilerin ve mülkün muhafazası, suçların aydınlatılması ile suçun önlenmesi ve suç faillerinin adalete teslimi için titizlik ve özveri içerisinde yürütülen çalışmalar neticesinde ilimiz İmaret Mahallesi 173. Sokak No:20 sayılı ikamete hırsızlık amacıyla giren ve ikamet sahibinin boğularak öldürülmesi olayının şüphelisi Ü.E. isimli şahıs görevlilerimizin çalışmaları neticesi yakalanmış, şüpheli Ü.E. olayla ilgili samimi ikrarına müteakip "Kasten Öldürme" isnadı ile sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güven içerisinde varlığını sürdürmesi, canının ve malının korunması amacı ile çalışmalarımıza hassasiyet ve kararlılık ile devam edilecektir" dedi.

Vali Murat Koca ise, "Emniyet Müdürlüğü personellerimiz üstlendiği önemli ve hayati görevleriyle toplumun huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz demeden vazifesini layıkıyla yerine getirerek görev yapmaktadır. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz, her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Emniyet teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler. Gece gündüz, tatil bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz her şeyin en iyisine layıktırlar" diye konuştu.

Vali Murat Koca, Mehmet Şahne ve ekibini kutlarken, cinayet olaylarını çözmede, çağdaş polis tekniklerini ve bilimsel metotları kullanarak, en kısa sürede delilden sanığa ulaşarak olayları çözen 14 personeli ödüllendirdi.

Vali Koca, Başarılı Emniyet Personelleri Ödüllendirdi

Vali Koca, Başarılı Emniyet Personelleri Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim