• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Vali Kahraman’ın Hafta Sonu YGS’ye Girecek Olan Öğrenciler İçin Başarı Mesajı

Vali Kahraman’ın Hafta Sonu YGS’ye Girecek Olan Öğrenciler İçin Başarı Mesajı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 13 Mart 2016 Pazar günü Erzincan da yaklaşık 8 bin 250 öğrencinin gireceği Yüksek Öğretime Giriş Sınavı (YGS) için...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 13 Mart 2016 Pazar günü Erzincan da yaklaşık 8 bin 250 öğrencinin gireceği Yüksek Öğretime Giriş Sınavı (YGS) için bir başarı mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında şu görüşlerde bulundu; "Sevgili Gençler; 13 Mart 2016 Pazar günü ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) yapılacaktır.

Hafta sonu gireceğiniz sınavı asla hayatınızın dönüm noktası olarak değerlendirmeyin. Kendinize inandığınız sürece emekleriniz karşılığında edindiğiniz bilgi birikimlerini ve yeteneklerinizi daha verimli kullanabildiğinizi göreceksiniz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz ve pek çok bilim, sanat, kültür ve devlet adamı yetiştirmiş olan ilimizin gururlarından biri de siz gençlerimizin olacağına inanıyorum. Sınavınıza girmeden önce sağlığınız başta olmak üzere, uykunuza ve beslenmenize dikkat ederek sizleri strese sürükleyecek durumlardan uzak durmaya çalışın. Siz sevgili gençlerimize hafta sonu gireceğiniz Yüksek Öğretime Giriş Sınavında kolaylıklar dileyerek, başarılar diliyorum

Değerli Anne ve Babalar; Sizlerinde en az çocuklarınız kadar, hatta onlardan da fazla heyecan içerisinde olduğunuzu biliyorum. Çocuklarınızın gösterdikleri başarıyı için ödüllendirmeyi yaparken aynı zamanda başarısızlıklarında da sevgi, destek ve ilginizi esirgemeyin. Çocuklarınızı daima bir zenginlik olarak görün ve onlarla gurur duyun. Hayatın ve geleceğin bizlere hangi fırsatları sunacağını, Cenab-ı Hakk'ın bizimle ilgili ne murad ettiğini asla bilemeyiz.

Tüm bunların yanı sıra sınava girecek olan yaklaşık 8,250 öğrencimizin sakin bir ortamda sınavlarını icra edebilmeleri ve dikkatlerinin dağılmaması için gerekli tedbirler alınmıştır. Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan da sınav merkezlerine yakın noktalarda gürültü oluşturabilecek durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini arzu ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimize karşı her türlü fedakârlıklarını esirgemeden onları yetiştiren, onlar için emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyor, YGS sınavına girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim