• BIST 9548.68
  • Altın 2486.52
  • Dolar 32.5187
  • Euro 34.8396
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Vali Kahraman’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Vali Kahraman’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında; "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.

Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Emniyet Teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır. Valilik olarak hedefimiz; vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışı çerçevesinde toplumun her türlü meşru beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerin uygulamaya konulmasını sağlamaktır.

Emniyet teşkilatımızın polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projeler ve Erzincan'da yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin bir huzur kenti olmasındaki ciddi katkıları da yadsınamaz.

Bu düşüncelerle ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim