• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Kahraman’dan Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Kahraman’dan Tıp Bayramı Kutlama Mesajı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında şunları kaydetti;"Ülkemiz her alanda olduğu gibi son yıllarda sağlık alanında da büyük bir gelişme göstermiştir. Sağlıklı yaşamanın anayasal bir hak olduğunun bilincinde olan devletimiz, vatandaşlarımıza etkili, verimli ve nitelikli bir sağlık hizmeti tesis etme hedefindedir. Bu hedef doğrultusunda şehrimiz modern sağlık kuruluşlarına kavuşmuştur.

Sağlıklı nesiller yetiştirme, kalkınmanın temel unsurudur. Devletimiz "Önce İnsan" anlayışıyla herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması için başta hastaneler olmak üzere sağlık alanında büyük yatırımlar yapıyor. Ülkemizde sağlık hizmeti alanında gelişmiş ülkelerle yarış içindeyiz. Devletimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın şartlarına uygun tıp eğitimi ve teknolojik yenilikleri ülkemize kazandırma gayreti içindedir.

Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimler ve sağlık çalışanlarımız, büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışmaktadır. Böylesine zor bir görevi hakkıyla yerine getirmek için büyük bir fedakârlık göstermektedir. Tüm sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımıza kaliteli ve zamanında hizmet sunabilme gayretindedir. Bu gayretlerini takdir ediyoruz.

Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmek için Valilik olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu meşakkatli görevi en iyi şekilde icra etmeleri için devletimizin tüm olanaklarını kullanıyoruz.

İnsan sağlığı için harcanan mesainin en mukaddes zaman dilimi olduğu inancıyla, daha sağlıklı toplum için fedakarca hizmet eden doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim