• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Vali Kahraman’dan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Vali Kahraman’dan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman 18-24 Mart yaşlılara saygı haftası münasebetiyle bir saygı mesajı yayımladı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman 18-24 Mart yaşlılara saygı haftası münasebetiyle bir saygı mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında şu görüşlerde bulundu; "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri yaşlılarımıza, minnet duygumuzun bir nişanesi olarak, her yılın 18-24 Mart tarihleri arasını "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlamaktayız.

Dün ile bugün arasında köprü kuran, bizlere yol gösteren, en değerli hayat rehberimiz yaşlılarımızı; tarihinin her döneminde baş tacı eden Milletimiz, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu daima canlı tutmayı başarmıştır.

Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi, tüm ihtiyaçlarının karşılanması, toplumsal yaşama aktif katılmalarının sağlanması, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip olarak kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir.

Temel hedefimiz olan, yaşlılarımızın bulundukları ortamda, sağlıklı, huzurlu, üretken ve rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak üzere, başta ilgili kurumlarımız olmak üzere, gönüllü kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızla pek çok sosyal projeye imza atıyoruz.

Devletimiz, büyüklerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Her gün geliştirilen üniteleri, sosyal faaliyetleri ile Huzurevleri ve bakıma muhtaç yaşlılar için yapılan evde bakım hizmetleri, yaşlılarımızın hayata tutunmalarını kolaylaştırmaktadır.

Üzerimizde emeği olan yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insanı bir sorumluluğun gereğidir.

Ülkemizin ve bizlerin geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan bağlılık duygularımızın yalnızca bu hafta ile sınırlı olmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim