• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Kahraman Ve Eşi, Engelli Kursiyerlere Destek Oldular

Vali Kahraman Ve Eşi, Engelli Kursiyerlere Destek Oldular
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Erzincan'da Yaşayan Zihinsel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen programa...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Erzincan'da Yaşayan Zihinsel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldılar.

Vali Süleyman Kahraman ve Eşi Muhsine Kahraman, Erzincan'da Yaşayan Zihinsel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneğinde eğitim gören kursiyerlerin "Üretiyoruz Kazanıyoruz" projesi adı altında düzenlemiş oldukları programa katıldılar.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının işaret diliyle okunması ile başladı. Ardından gerçekleştirilen proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Programa; Vali Süleyman Kahraman, eşi Muhsine Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Eşi, çok sayıda kamu kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile davetliler katıldı.

Dernek Başkanı Gül Çağlıdil'in açılış konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye olarak derneğe destek için hazır olduklarını söyledi.

Programda son olarak konuşan Vali Süleyman Kahraman, Engelleri aşmanın bir inanç ve azim meselesi olduğunu belirterek, gerçekleştirilen projenin hayırlara vesile olmasını diledi. Vali Kahraman konuşmasının devamında; "Zihinsel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneğine, bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizde milyonlarca engelli kardeşimiz var. Özellikle sporda, sanatta, eğitimde, siyasette engelleri aşan kardeşlerimizi görmek göğsümüzü kabartıyor. Engelleri aşmanın bir inanç, azim meselesi olduğunu sizler şehrimize, ülkemize kanıtladınız.

Şüphesiz bu başarıda ailelerinizin yakınlarınız büyük bir emeği var. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her bir vatandaşımızın daha huzurlu ve mutlu yaşaması devletimizin öncelikli hedefidir. Erzincan Valisi olarak sadece Engelliler Günü'nde değil her zaman yanınızda olmaya gayret ediyorum. Sizlerin başarılarını görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Değerli Kardeşlerim, Devletimiz, her zaman sizin yanınızda olmaya devam edecektir. Yeter ki sizler toplumun asli unsuru olduğunuzu unutmayın. Sizlerin varlığı, emeği bizim için çok değerli. Bugün Üretiyoruz Kazanıyoruz projesiyle birçok engelli kardeşim üretim çarkının öznesi oldu. Bu durumun süreklilik kazanmasını temenni ediyorum. Unutmayalım ki bir işe başlamak için mükemmel olmak gerekmiyor. Ama mükemmel olmak için bir işe başlamak gerekir. Sizler bu projeyle bir adım attınız. Daha başarılı olacağınızdan da şüphem yok.

Bizler engelli tüm kardeşlerimizi aktif hale getirene kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah engelli kardeşlerimizi geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklemeyi sürdüreceğiz. Valiliğimizin kapıları tüm engelli kardeşlerimize sonuna kadar açık. Bu bir kez daha burada ifade etmek istiyorum. Engellilerin sorunlarıyla ilgili milletçe sorumlu davranıp tüm engelleri ortadan kaldırmak temennisiyle bu projenin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere sevgilerimi sunuyorum."dedi.

Vali Kahraman ve Eşi, engelli bireylerin katılmış oldukları kurslarda göstermiş oldukları başarılarından ötürü almaya hak kazandıkları katılım belgelerini vererek, kursiyerlerin yapmış olduğu çeşitli ürünlerden satın alıp, kendilerine destek oldular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim