• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Kahraman Şehit Tamer Meriç’in Ailesine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Kahraman Şehit Tamer Meriç’in Ailesine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç'in ailesine EKEV tarafından alınan yeni...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç'in ailesine EKEV tarafından alınan yeni evleri için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Kahraman, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyon sırasında teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç'in kayınpederi İbrahim Akarca'nın evini ziyaret etti. 2 çocuk babası şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç'in ailesi için Erzincan'dan ev alan Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) evin tapusunu şehidin ailesine teslim etti. Milletvekilleri Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle'nin de katkıları ile alınan ev için Vali Kahraman başta Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Başkanı Sadık Ağca ve yönetimi olmak üzere Milletvekilleri Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle'ye bu duyarlı davranışları için teşekkür etti.

Vali Kahraman, gerçekleştirdiği ziyarette; "Erzincanlı iş adamlarının ve Milletvekillerimizin şehit ailelerimizin acılarını, hüzünlerini yakından hissederek onları şehitlerin emaneti olarak görüp bu takdire şayan davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizler bugün rahat bir ortamda işlerimizi yürütebiliyorsak kahraman polis ve askerimiz sayesinde. Vatan uğurunda canını feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur."dedi.

Şehit Tamer Meriç'in kayınpederi İbrahim Akarca ise Vali Kahraman'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; "Acılarımızı paylaştınız. Allah razı olsun. Damadımın emanetlerine sahip çıkarak onlara ev alan ve desteklerini esirgemeyen EKEV Başkanı Sadık Ağca ve yönetimi olmak üzere Milletvekilleri Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle'ye teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun." dedi.

Vali Kahraman şehit Tamer Meriç'in 8 yaşındaki kızı Miray, 13 yaşındaki oğlu Mert ile yakından ilgilenerek, kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti.

Vali Kahraman ziyaretlerinde şehit Tamer Meriç için dualar ederek ailelerine sabırlar dileyip, yeni evlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim