• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

Vali Kahraman, Sabah Saatlerinde Ordu Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Vali Kahraman, Sabah Saatlerinde Ordu Caddesi Esnafını Ziyaret Etti
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Ordu Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler, bol...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Ordu Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

Vali Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ordu Caddesi esnafını ziyaret eden Vali Kahraman, vatandaşların sorunlarını dinleyerek bilgi alış verişinde bulundu. Bölgede bulunan iş yerlerini ziyaret eden Vali Kahraman, günlerinin hayırlı, işlerinin bol ve bereketli olması dileklerinde bulunarak, esnafların talep ve sorunları hakkında bilgi aldı. Esnafın iş durumuyla ilgili bilgi alan Vali Süleyman Kahraman, küçük esnafın ticaretin temel direği konumunda olduklarını ifade etti. Buradaki sohbetinde konuşan Vali Kahraman; "Erzincan'ımıza hizmet eden insanlar olarak, ilimizin gelişmesinde siz esnaflarımız büyük rol oynuyor. Siz esnaflarımız aynı zamanda ilimizin yatırımcılarısınız. Hizmetin en iyisine layık olan ilimiz için hep birlikte çalışarak, Erzincan'da güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.

HALKIN İÇİNDE GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR

İşyerlerinde Vali Kahraman'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge esnafı ise Vali Kahraman kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, bu gibi ziyaretlerin zaman zaman siyasiler tarafından yapıldığına dikkat çekerek; "Vali Süleyman Kahraman'ı hasta ziyaretinde, aile ziyaretinde ve esnaf ziyaretinde sık sık görüyoruz. Bürokratlarımızın da bu gibi ziyaretlerle halkın içinde olmaları bize moral ve güç veriyor. Sayın Valimizi Allah başımızdan eksik etmesin, görevinde başarılar diliyoruz" dediler.

Vali Kahraman, Sabah Saatlerinde Ordu Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Vali Kahraman, Sabah Saatlerinde Ordu Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim