• BIST 9524.59
  • Altın 2491.578
  • Dolar 32.5711
  • Euro 34.7377
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Kahraman Minik Kayakçıları Tebrik Etti

Vali Kahraman Minik Kayakçıları Tebrik Etti
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak merkezinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinden açılan kayak kurslarındaki öğrencilerle...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak merkezinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinden açılan kayak kurslarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

Erzincan Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Erzincan Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin katkıları ile yarıyıl tatilinde 06-18 yaş arası öğrenciler için Ergan Dağı Kayak merkezinde açılan kayak kursu devam ediyor. Vali Süleyman Kahraman, kayak kursuna katılan öğrencileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 50 öğrenci ile eğitime başlayan ve şuan 70 öğrencinin katıldığı kayak kursları Cuma günü sona erecek. Toplamda 10 gün sürecek olan kayak eğitim kursları, eğitmenler tarafından özenle yetiştirilip, yetenekli olan öğrenciler kulüplere kazandırılarak yarışmalara katılması amaçlanıyor. Minik öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Süleyman Kahraman, minik öğrencilere başarılar dileyerek, kayakla sınırlı kalmayıp yaz mevsiminde de diğer spor dallarına devam etmelerini istedi. Kurs yetkililerinden bilgi alan Vali Kahraman, 70 kişilik ekibin 50'sinin ilk defa kayak ile tanıştığını, ilk etapta düz kayma, kar sapanı, slalom dönüşler ile kursun tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

15 tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için açılan kayak kurslarının aynı zamanda sporcu yetiştirmeye de büyük katkı sağladığının altını çizen Vali Kahraman emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayak eğitim kursuna katılan öğrenciler ise yarı yıl tatillerini kayak öğrenerek geçireceklerinden dolayı sevinçli olduklarını dile getirdiler.

Öte yandan Vali Süleyman Kahraman Ergan Dağı Kayak Merkezinin kusursuz bir şekilde çalışarak kayak severlerin ve ziyaretçilerinin hizmetinde olabilmesi için incelemelerde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim