• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Vali Güzeloğlu Dadaşların Sofrasına Konuk Oldu

Vali Güzeloğlu Dadaşların Sofrasına Konuk Oldu
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne konuk oldu.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne konuk oldu.

Kocaeli Erzurumlular Derneği, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ağırladı. Kocaeli'de görev yapan Erzurumlu bürokratların da bulunduğu kahvaltıda Erzurumlular ile bir araya gelen Vali Güzeloğlu, Erzurum kültürünü tanıma fırsatı buldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra davete Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım aynı zamanda Erzurumlu olan Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Doç. Dr. Adnan Çimen, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Vedat Tortumluoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu(KEDFE ) Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Erzurum dernek başkanları katıldı.

Kocaeli valisine Erzurum dernekleri, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu ve Erzurum kültürü hakkında bilgi verilen programda Erzurum'un cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram edildi. Programda selamlama konuşması yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok davetlerine bizzat katılan başta Vali Güzeloğlu olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Kahvaltıda söz alan Kocaeli Valisi Hasan Basir Güzeloğlu ise, "Kocaelimiz'in zenginliği ve güzelliği olan, bu kentin birlik ve beraberliğine çok büyük katkısı ve desteği olan Erzurumlulara konuk olmak büyük bir mutluluktur. Şüphesiz hepimiz ait olduğumuz kültürleri, değerleri, bu ülkeyi toprakları vatan yapan, kuruluşundan bugüne buna bağlı olarak, bu topraklarda değer katan her yeri ve her bölgeyi Kocaelimiz'de temsil eden derneklerimize ayrı bir değer ve önem veriyoruz. Erzurum, kültürüyle, değerleriyle, tarihiyle, sahip olduğu derinliğiyle gerçekten bir sevdadır. İnanıyorum ve istiyorum ki, bu buluşmalarımız hep böyle güzel bir ortam içerisinde, bizi geleceğe taşıyacak, kardeşliğimizi pekiştirecek, birlik ve beraberliğimize hizmet edecektir" dedi.

Dernek üyelerinden çevrelerindeki olumsuzlukları Valilik'e iletmelerini isteyen Güzeloğlu, "Çevrenizde ihtiyaç sahibi ve devletin himayesini bekleyenler var ise bunu hiç ihmal etmeyin. Devletimiz çok güçlü ve imkanlarımız her açıdan var. Ben inanıyorum ki, bu sofralarımız, bu birlikteliğimiz, bizi bir araya getiren bu bağ oldukça çok güzel günlere birlikte geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim