• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayırsever Zehra Baysal’a ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayırsever Zehra Baysal’a ziyaret
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'un girişimleriyle Edremit'te yaşayan Hayırsever Zehra Baysal ile Akçay Mahallesine...

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'un girişimleriyle Edremit'te yaşayan Hayırsever Zehra Baysal ile Akçay Mahallesine Anaokulu yaptırılması için rotokol imzalanmış ve imzalanan protokol kapsamında kısa sürede tamamlanarak eğitim öğretim faaliyetine başlayan Anaokulunu yaptıran hayırsever Zehra Baysal Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı tarafından ziyaret edildi.

Vali Ersin Yazıcı, Altınoluk Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinden sonra Hayırsever Zehra Baysal'ı Altınoluk'taki evinde ziyaret etti. Vali Yazıcı, Balıkesir eğitimine destek sağlayan hayırsever Zehra Baysal'a teşekkür ederek, eğitime verilen desteğin ülkenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu söyledi.

Yapılan yatırımların çocuklarımızın daha iyi eğitim görmeleri açısından son derece önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Balıkesir'de bu güne kadar vatandaşın kendi kaynaklarıyla yaptığı çok büyük eğitim yatırımları var. Yaşadığımız çağ, bilgi ve teknoloji çağı. Her şeyin temeli eğitime dayanıyor. Çocuklarımızı hangi oranda eğitime tabi tutarsak ülkemizin, milletimizin geleceği o oranda dünyada yerini alır. Eğitime katkı yapan hayırsever Zehra Baysal Hanımefendiyi bu onurlu davranışlarından dolayı tekrar kutluyorum." diye konuştu.

Hayırseverliğin kültürümüzün çok önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Türkiye'yi Doyuran İl Balıkesir'in en önemli zenginliklerinden birisi de hayırseverlerimiz ve onların bizlere kazandırdığı eserlerdir. Ne mutlu bu şehre yeni eserler, yeni eğitim yuvaları kazandıranlara. Çünkü bu hayırseverlerimizin yaptırdığı okullarda yetişecek yüzlerce, binlerce genç bu ülkeye kendi alanlarında hizmet edecekler. Ben, ekonomik durumu müsait olan herkese Zehra Baysal'ı örnek göstermek istiyorum."dedi.

Eğitim yuvaları kazandıranların hayırla yâd edileceğini, onlara eğitim camiası adına minnet duyduklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak, onlara iyi eğitim verip geleceklerini garantiye almak zorundayız. Ama siz ki tamamıyla gönüllü olarak, gönlünüzden koparak buna katkı sağlıyorsunuz. Bu bir fedakârlık örneğidir." şeklinde konuştu.

Hayırsever Zehra Baysal ise, "Devletin gücüne gücümüz yettiğince katkı koymak bizim görevimiz. Olanaklarımız elverdiği ölçüde yardım yapmaya devam edeceğiz." sözü verdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayırsever Zehra Baysal’a ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayırsever Zehra Baysal’a ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayırsever Zehra Baysal’a ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim