• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi
Vali Orhan Düzgün, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Hekimi" uygulamasında Kayseri'de yılın hekimi seçilen doktorlara Sağlık...

Vali Orhan Düzgün, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Hekimi" uygulamasında Kayseri'de yılın hekimi seçilen doktorlara Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına ödüllerini verdi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen törene, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yalçın, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, ile "Yılın Hekimi" seçilen ve "Teşekkür Belgesi" almayı hak eden başarılı doktorlar ve aileleri katıldı.

Vali Düzgün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri'de başta hastaneler olmak üzere aile sağlığı merkezleri, sağlık evleri gibi 600 sağlık kurumunda 16 bine yakın sağlık personeli ile sağlık hizmetlerinin yürütüldüğünü hatırlatarak, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde özverili ve fedekarca çalışmalarından dolayı ödül almaya hak kazanan hekimleri tebrik etti.

Kamu hizmetleri içerisinde sağlık hizmetlerinin önemine değinen Vali Düzgün, son yıllarda sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesi noktasında önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi.

Vali Düzgün, özellikle 112 Acil Sağlık hizmetlerinin vatandaşlara zamanında ulaşabilmesi noktasında gelişme kaydettiğini ifade ederek, "Hastaya ulaşma süremiz artık saniyelerle, dakikalarla ölçülüyor. 2015 yılında yaklaşık 100 bin hastayı ambulanslarla taşıyıp hastanelere ulaştırmış durumdayız. Önceki yıllarda olmayan helikopterle ve kar paletli ambulanslarla hasta nakli hizmetleri ile vatandaşlara daha hızlı hizmet verebiliyoruz" dedi.

Vali Düzgün daha sonra Kayseri'den "Yılın Hekimi" seçilen doktorlar Doç. Dr. Tamer Ertan, Dr. Fatma Gündoğan ve Dr. Burhan Akın ile "Teşekkür Belgesi" almaya hak kazanan doktorlar Tevfik Haktanır, İlhami Çelik, Ömer Topuz, Canan Kılıç, Ersin Kasım Ulusoy, Kerim Kaymakçı, Mehmet Dur, Şerife Toker, Mustafa Durna ve Faruk Tanrıverdi'ye ödüllerini verdi.

Sağlık yöneticileri ile doktorlar da Kayseri'deki sağlık hizmetini daha iyi noktalara taşımak ve hasta memnuniyetini artırmak amacıyla fedakarca çalışmaya devam edecekleri görüşünde birleşerek, hizmetlerin yürütülmesi sırasında kendilerine gösterdikleri destekten dolayı Vali Düzgün'e teşekkür ettiler.

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi

Vali Düzgün Yılın Hekimlerine Ödüllerini Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim